Kocaeli'ndeki fabrikada 7 işçiyi rehin alan şahıs tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'ndeki fabrikada 7 işçiyi rehin alan şahıs tutuklandı

Kocaeli'de bir fabrikada 7 işçiyi silah rehin alan şahıs tutuklandı. Öte yandan olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli ise 2'si adli kontrol şartıyla olmak üzere serbest bırakıldı.

05.02.2024 22:09  Güncelleme: 05:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki fabrikada 7 işçinin rehin alınmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 3'ü serbest bırakıldı.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) faaliyet gösteren uluslararası bir firmanın fabrikasında 7 işçinin rehin alınmasıyla ilgili yakalanan İbrahim Y'nin ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla polis ekiplerince E.Y, A.K. ile U.A. da gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ TUTUKLANDI, 3'Ü SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Y. savcılık sorgusunun ardından salıverildi, İbrahim Y. tutuklama, A.K. ile U.A. ise adli kontrol talebi ile nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı.

Şüphelilerden İbrahim Y. tutuklandı, diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gebze'deki Fabrika Rehine Olayında 1 Tutuklama

NE OLMUŞTU?

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) İhsan Dede Caddesi'nde 1 Şubat'ta temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren uluslararası bir firmanın fabrikasında, bazı işçilerin silahla rehin alındığı ihbarı yapılmış, yaklaşık 10 saat süren çalışmalar sonucu rehineler düzenlenen operasyonla kurtarılmıştı. Ekiplerce etkisiz hale getirilen şüpheli İbrahim Y. ise gözaltına alınmıştı.

Kocaeli\'ndeki fabrikada 7 işçiyi rehin alan şahıs tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'ndeki fabrikada 7 işçiyi rehin alan şahıs tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Serkan Basar: tutuklandıktan sonra ne oluyor bilen varsa paylaşırsa sevinirim ne ceza aldı ne kadar yatacak ?? 22 3 Yanıtla
  • soner yavuz: fazla değil 3 gün sonra ilk mahkemede serbest bırakılır nedenmi çünki filistin için bu eylemi yapmış her bir kişi bu ülkede filistin için eylem yapıyorsa kahraman ilan ediliyorlar amaç nedir biliyormusunuz milletin gazını almak 14 3 Yanıtla
  • Necati Kaya: Tek kullanımlık barut. Bitti. Sıradaki gelsin. 5 3 Yanıtla
  • elmir yagubov: Hadi şimdi filistini kurtarsın bakalım onu nasıl kurtarıyor 0 0 Yanıtla

Advertisement