Geçen Yılın Kaçan Hit Filmleri Vodafone Freezone'lular İçin Tekrar Vizyonda - Son Dakika
Güncel

Geçen Yılın Kaçan Hit Filmleri Vodafone Freezone'lular İçin Tekrar Vizyonda

Geçen Yılın Kaçan Hit Filmleri Vodafone Freezone\'lular İçin Tekrar Vizyonda

Vodafone FreeZone Kaçan Filmler Festivali ile özgürlük sinemada da gençlerin elinde! Vodafone FreeZone Facebook sayfasındaki Özgür Anket'e katılan gençler kaçırdıkları veya yeniden izlemek istedikleri filmleri seçti.

19.10.2013 11:43

PROGRAMINI GENÇLERİN BELİRLEDİĞİ "VODAFONE FREEZONE KAÇAN FİLMLER FESTİVALİ" BAŞLIYOR!

Vodafone FreeZone Kaçan Filmler Festivali ile özgürlük sinemada da gençlerin elinde! Vodafone FreeZone Facebook sayfasındaki Özgür Anket'e katılan gençler kaçırdıkları veya yeniden izlemek istedikleri filmleri seçti. Kaçan filmler arasında en çok oyu alan "Açlık Oyunları", "CM101MMXI FUNDAMENTALS", "The Wolverine" ve "Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün" 21-24 Ekim arasında sadece Vodafone FreeZone'lular için yeniden sinemalarda olacak! Üstelik Vodafone FreeZone'lulara 2 bilet hediye!

Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, sene içinde ders ve sınav koşturmacası sebebiyle kaçırılan hit filmleri Vodafone FreeZone'lular için yeniden sinemalara getiriyor! Üstelik Vodafone FreeZone Kaçan Filmler Festivali'nin programını FreeZone'lular belirledi. Vodafone FreeZone'un Facebook hesabında oylamaya açılan Özgür Anket'in sonucuna göre en çok oy alan dört film 21-24 Ekim tarihleri arasında, 5 ilde tekrar vizyona giriyor.

Geçtiğimiz yıl ders, sınav ya da iş koşuşturması içinde kaçırdıkları filmleri tekrar izlemek için oylamaya katılan Vodafone FreeZone'lular, "Açlık Oyunları", CM101MMXI FUNDAMENTALS", "The Wolverine" ve "Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün" filmlerini seçti. 21-24 Ekim arasında düzenlenecek olan Vodafone FreeZone Kaçan Filmler Festivali, seçilen filmleri İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir'de 7 salonda her gün 19:00 seansında FreeZone'lular için sinema perdesine taşıyacak.

Festivalde Vodafone FreeZone'lular bir arkadaşlarıyla ücretsiz sinema keyfi yaşayabilecekleri iki bileti hediye olarak alacak. Hediye bilet almak için Vodafone FreeZone'luların KACAN yazıp 6666'ya göndermesi yeterli. Gelen şifreyle Vodafone FreeZone Kaçan Filmler Festivali'nde iki hediye bilet alınabilecek.

Fatih Uysal: "Gençlerin sinema keyfini özgürce yaşamasını istiyoruz"

Vodafone FreeZone'la 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına karşılık veren ürün ve servislerle hayatlarında fark yaratmak üzere çalıştıklarını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek, bunları tam olarak karşılayan, yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirme hedefiyle çalışıyoruz. Her segmentin ihtiyaç ve beklentilerinin farklı olduğu bilinciyle, 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlarla hayatlarında fark yaratmak üzere Mayıs 2011'de Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdik. Vodafone FreeZone ile hedefimiz gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratmak. Bu amaçla FreeZone çatısı altında birçok önemli projeye imza attık. Sinemanın, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktivitelerden biri olmasından hareketle, geçen yıl 'Türkiye'nin En Kapsamlı Sinema Kampanyası'nı hayata geçirdik. Vodafone FreeZone'lu gençler 40'tan fazla şehirde, 130'dan fazla sinemada bir bilet aldıklarında bir bilet hediye kazanıyorlar. Sinema alanındaki projelerimizi Film sponsorlukları, özel gösterimler ve Filmekimi kampanyasıyla genişlettik. Şimdi de gençlere Vodafone FreeZone Kaçan Filmler Festivali'ni sunuyoruz. Kaçan Filmler Festivali ile gençlerin, ders, sınav ve bütçe gibi sebeplerle kaçırdıkları hit filmleri yeniden vizyona getiriyoruz. Facebook sayfamızdaki Özgür Anket'te favori filmlerini oylayan gençler, dört film seçtiler ve festival programını bizzat oluşturdular. 21-24 Ekim arasında gerçekleşecek festivalde, Vodafone FreeZone'lular istedikleri bir filme çift kişilik hediye bilet de kazanacaklar. Sinema alanındaki projelerimiz ve gençlere sunduğumuz avantajlar devam edecek. Bu vesileyle, tüm gençleri FreeZone'un özgür dünyasına davet ediyoruz."

Festival Salonları

Kozzy Avşar/ İstanbul - Anadolu

Metro City Cinema Pink/ İstanbul - Avrupa

Metropol/ Ankara

Kızılay Büyülüfener/ Ankara

Agora/ İzmir

Bursa Kent Meydanı/ Bursa

Eskişehir Kanatlı Cinema Pink/ Eskişehir

Festival programı

(Tüm gösterimler 19:00 seansındadır.)

21 Ekim Pazartesi – Açlık Oyunları (Hunger Games)

22 Ekim Salı – CM101MMXI FUNDAMENTALS

23 Ekim Çarşamba – The Wolverine

24 Ekim Perşembe – Zor Ölüm: Ölmek için Güzel Bir Gün (A Good Day to Die Hard)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geçen Yılın Kaçan Hit Filmleri Vodafone Freezone'lular İçin Tekrar Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement