GEDOSK, İlçe Spor Müdürünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

GEDOSK, İlçe Spor Müdürünü Ziyaret Etti

GEDOSK, İlçe Spor Müdürünü Ziyaret Etti

Gebze Doğa Sporları Kulübü yönetimi, Gebze Gençlik hizmetleri ve ilçe spor müdürü Çetin Malkoç'u makamında ziyaret etti.

21.11.2011 08:32

Gedosk etkinliklerinin görüşüldüğü taplantıda Gebze ilçe spor müdürü Çetin Malkoç kulübün faaliyetlerini yakından takip ettiğini, Gedosk faaliyetlerinden uygun birisine önümüzdeki günlerde katılacabileceğini söyledi. Gedosk başkanı Hasan Boyacı 15. yıldır etkinliklerini kesintisiz sürdürdüklerini, doğa sporları ve dağcılık anlamında her hafta bir etkinlikleri olduğunu belirtti. Son yıllarda dağcılık faaliyetleri anlamında büyük aşama katettiklerini, bir çok dağa ekipler halinde bir çok kez zirveye çıktıklarını dile getirdi.

GEDOSK başkanı Hasan Boyacı dışında yönetim kurulu üyeleri Rıdvan Şükür ve Cemal Üstün'ünüde katıldığı görüşmede Gebze Doğa sporları kulübü yönetimi, Çetin Malkoç ile Gebze'de yapılması düşünülen tırmanış duvarı konusunda bilgi alışverişinde bulundular. Kocaeli'nin en aktif dağcılık kulübü olma özelliğini taşıyan GEDOSK yönetimi , ilçe spor müdürü ziyaretinde yeni parkurlar konusunda çalışmalar yürttüklerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GEDOSK, İlçe Spor Müdürünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement