'Geleceğimiz Doğa' Kampanyası Fidan Dikimiyle Başladı - Son Dakika
Güncel

'Geleceğimiz Doğa' Kampanyası Fidan Dikimiyle Başladı

\'Geleceğimiz Doğa\' Kampanyası Fidan Dikimiyle Başladı

Gloria Hotels&Resorts ‘Geleceğimiz Doğa’ Kampanyasını ilk kez fidan dikimiyle başlattı.

13.12.2013 19:58

Gloria Hotels&Resorts 'Geleceğimiz Doğa' Kampanyasını ilk kez fidan dikimiyle başlattı.

Özaltın Holding turizm yatırımı olan Gloria Hotels&Resorts tarafından başlatılan "Geleceğimiz Doğa" kampanyası kapsamında Avrupa'nın en büyük turizm acentalarından TUI Travelstar adına fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Gloria Hotels&Resorts'ün 'Geleceğimiz Doğa' sloganından yola çıkarak, başlattığı fidan dikim töreni Antalya Belek'te yapıldı. Törene, Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Gloria otellerinin sahibi Nuri Özaltın, Avrupa'nın en büyük seyahat acentaları zinciri olan QTA'nın Genel Başkanı Thomas Bösl, TUI Travelstar Seyahat AcentalarıZinciri Yönetim Kurulu Başkanları Lars Helmreıch ve Oliver Grımsehl, TUI AG Temsilcisi Hüseyin Baraner, Gloria Hotels&Resorts Satış ve Pazarlama Koordinatörü Uğur Akça'nın yanı sıra 350 seyahat acentası temsilcisi katıldı.

Gerçekleştirilen fidan dikim töreninin açılış konuşmasını yapan Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Gloria otellerinin sahibi Nuri Özaltın, "Kurulduğu günden bu yana, Türk turizmine hizmet veren Gloria otellerinde, Avrupa'nın en seçkin ve Türkiye'yi en iyi tanıtan seyahat acentaları zinciri ile bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. 2014 sezonu pazarlama çalışmaları için teknik toplantılar yapan seyahat acentaları ile manevi bağları güçlendirmek aynı zamanda turizmin kültürlerarası diyaloğunu pekiştirmek amacı ile 'Geleceğimiz Doğa' anlayışına uygun olarak, Belek'te ağaçlandırma kampanyasını başlattık. Bu ağaçlar, Belek'te turizmin yüzyıllarca sürmesini sağlayacak bir fikrin tohumlarıdır. Turizmin nesiller arası sürekliliğini sağlayacak olan bu projeye, diğer ülkelerdeki yabancı katılımcılarımız ile de devam edeceğiz" dedi.

Alman seyahat acentalarının Türkiye'ye olan ilgisinden bahseden Avrupa'nın en büyük seyahat acentaları zinciri olan QTA'nın Genel Başkanı Thomas Bösl, "Türkiye, bizim için çok önemli bir pazar oldu. Bu pazarı, Türkiye'deki Özaltın Holding gibi en sağlam ve güvenilir partnerlerimizle geliştirmek istiyoruz" diye konuştu.

TUI Travelstar Seyahat Acentaları Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Lars Helmreıch konuşmasında, Belek'in Türk turizmin kalesi olduğunu ve Belek'in içinde yer alan dünyaca tanınmış önemli markaların Türk turizmini daha üst seviyeleri taşıdığını belirtti. Türkiye'de bu markaların artması gerektiğine dikkat çeken Lars Helmreıch, Gloria otellerinin her yıl olduğu gibi bu yılda kaliteli hizmet anlayışının yanı sıra aldığı ödüllerle de başarılarını taçlandırdığını ifade etti.

Gloria Hotels&Resorts Satış ve Pazarlama Koordinatörü Uğur Akça ise, "Gloria Hotels&Resorts bünyesinde yer alan Gloria Serenity, Gloria Golf Resort ve Gloria Verde ile bu yıl da Avrupa'nın ve dünyanın önde gelen tur operatörü olan TUI tarafından çevre ödülünü alarak, çevreye olan duyarlılığımızı kanıtlamış olduk. Çevreye olan bilincimizi tüm hassasiyetimizle projeler geliştirerek, sürdürmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

TUI AG Temsilcisi Hüseyin Baraner de konuşmasında, "İnternet çağında, turizm ne kadar online alışverişe doğru kaysa da insan faktörü çok önemli bir etken. Online kanaldan ziyade yüz yüze iletişimin gücüne inanıyoruz. Bugün yaptığımız çalışma da bunun ciddi bir başlangıcıdır. Bu çalışmaları tüm Türkiye'de artıracağız. İnsanları otellerinden çıkarıp birbirleriyle buluşturacağız. İnsanların birbirlerini daha iyi tanıması ve kalıcı dostluklar kurması için bu gibi vesilelerle turistlerin şehir merkezlerine gelmelerini sağlayacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Geleceğimiz Doğa' Kampanyası Fidan Dikimiyle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement