Genç Kadının Boynuna Doladığı Kayışla İnanılmaz İntiharı - Son Dakika
Güncel

Genç Kadının Boynuna Doladığı Kayışla İnanılmaz İntiharı

Genç Kadının Boynuna Doladığı Kayışla İnanılmaz İntiharı

Bursa'da, ilk eşi vefat akrabası 31 yaşındaki Mahmut Çiftçi ile 13 ay önce evlenen 21 yaşındaki Emine Çiftçi, evinde ölü bulundu.

04.01.2012 13:23

Bursa'da, ilk eşi vefat akrabası 31 yaşındaki Mahmut Çiftçi ile 13 ay önce evlenen 21 yaşındaki Emine Çiftçi, evinde ölü bulundu. Genç kadının boynuna iki kez dolanan kemerle, salonda masada iskemleye oturur durumda cesedini bulan eşi Mahmut Çiftçi cinayet şüphesiyle gözaltına alındı, Adli Tıp uzmanlarının 'Nadir görülse de benzer intiharlar olabiliyor' raporu üzerine serbest bırakıldı.

Bursa'da Merkez Osmangazi İlçe Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan 31 yaşındaki Mahmut Çiftçi bir süre önce eşi ölünce Şanlıurfa'da yaşayan akrabası Emine Çiftçi ile 2010 yılının Kasım ayında evlendi. Mahmut Çiftçi düğün sonrası yeni eşi ve ölen karısından dünyaya gelen 5 yaşındaki oğlu ile birlikte Merkez Osmagazi İlçesi Koğukçınar Mahallesi'ndeki evinde yaşamaya başladı.

Geçen cumartesi akşamı yılbaşını kutlamak için ilk eşinden olan oğlu 5 yaşındaki E.Ç.'yi yanına alarak markete alışverişe giden Mahmut Çiftçi, eve dönünce salonundaki masada iskemleye oturup, kemeri boynuna iki kez doladıktan sonra sıkarak intihar ettiği tahmin edilen eşinin cansız bedeni ile karşılaştı. Yaşadığı şoku üzerinden atan Mahmut Çiftçi, daha sonra önce 112 Acil Servisi, ardından da 155 Polis İmdat telefonunu aradı. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri yaklaşık 20 dakika kalp masajı yaptıkları Emine Çiftçi'ye yaşama döndüremedi.

POLİS ÖNCE CİNAYETTEN ŞÜPLENENDİ

Polis önce Emine Çiftçi'nin kendini tavana kemer ile asıp daha sonra düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Ancak tavanda herhangi bir çengelin olmaması ve cesedin iskemlede oturur halde bulunması cinayet şüphesini akla getirdi ve eşi Mahmut Çitfçi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorgulanan Mahmut Çiftçi, eşiyle zaman zaman tartışmaları olduğunu ancak eşine bir şey yapmadığını söyledi. Oğlu E.Ç. ile yılbaşı alışverişi için gittiği marketten döndüğünde eşini hareketsiz bulduğunu belirten Mahmut Çiftçi, "Her ailede olduğu gibi bizim aramızda zaman zaman tartışmalar olurdu. Emine'nin bu yüzden canına kıyacağını hiç düşünmedim" dedi.

Mahmut Çiftçi'nin ilk eşinden olan ve olayın tanığı oğlu 5 yaşındaki E.Ç. de götürüldüğü Çocuk Şubesi'nde pedagogların yanında olayı anlattı. "Annem" dediği Emine Çiftçi'nin, kendileri markete giderken evde tek başına kaldığını belirten E.Ç., "Biz babamla alışveriş yaptık, eve döndüğümüzde annemi boynunda kemerle hareketsiz bulduk" dedi.

ADLİ TIP UZMANLARI ÇAğrıLDI

Mahmut Çiftçi ile oğlu E.Ç.'nin aynı ifadeyi vermesi ve olayın intihar olduğunu söylemesi üzerine polis eve bu kez adli tıp kurumundan uzmanları çağırdı. Uzmanların, "Çok nadir görülse de benzer intiharlar olabiliyor. İnsanlar boğazına bağladığı kayışı sıkınca bilinç kaybı yaşıyor. Bu da havasız kalarak ölüme neden olabiliyor" dedi. Bunun üzerine cinayet şüphesiyle gözaltına tutulan Mahmut Çiftçi serbest bırakıldı.

Kesin ölüm nedeninin saptanması için Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Emine Çiftçi'nin cesedi memleketi Şanlıurfa'ya götürülerek toprağa verildi.

Bursa Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kadının Boynuna Doladığı Kayışla İnanılmaz İntiharı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement