Gençlerle El Ele Engelleri Aşalım" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Gençlerle El Ele Engelleri Aşalım" Etkinliği

Türkiye Beyazay Derneği İstanbul Şubesi, "Engelli çalışmalarında ben de varım" diyen genç gönüllülere çağrı yaparak, "Gençlerle El Ele Engelleri Aşalım" etkinliği düzenledi.

25.01.2018 12:05

Türkiye Beyazay Derneği İstanbul Şubesi, "Engelli çalışmalarında ben de varım" diyen genç gönüllülere çağrı yaparak, "Gençlerle El Ele Engelleri Aşalım" etkinliği düzenledi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, derneğin İstanbul Şubesi, üniversitedeki gençlerin engellilerle ilgili çalışmalarda rol alması, farkındalık kazanması amacıyla yeni bir çalışma başlattı.

Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, ön yargısız tanışmalar, daha güzel bir Türkiye için aksiyon planları ile bavula neler sığdırabileceğinin ele alındığı pratik çalışmalar ile eğlenceli vakit geçirildi.

Etkinliğe katılarak, derneğin çalışmalarına destek veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı da gençlerin engelli çalışmalarında olmaları ve onları desteklemelerinin önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Gönüllü çalışmalarında gençlerin rolünün büyük olduğunu vurgulayan Beyazay İstanbul Şube Başkanı Hanife Baykal ise "Amacımız, Beyazay İstanbul Gençlik Kulübü'nü oluşturarak çalışmalara gençleri de dahil etmektir. Engelliler ile ilgili çalışmalar, toplumun tüm katmanlarına eşit olarak yayılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva da "Üniversitelerimiz, liselerimiz kendi bünyelerinde oluşturacakları bu tarz kulüpler ile toplumsal farkındalık çalışmalarına mutlaka destek vermelidir." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlerle El Ele Engelleri Aşalım' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement