Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Erim Tenis Federasyonunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Erim Tenis Federasyonunu Ziyaret Etti

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Erim Tenis Federasyonunu Ziyaret Etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya'yı ziyaret etti.

31.01.2012 20:53  Güncelleme: 21:01

Tenis Kortlarında gerçekleşen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim kısa bir açıklamada bulundu. Erim yapmış olduğu açıklamada, Mevcut olan tenis kortlarımız profesyonel sporcu yetiştirmek için yeterli,bu tenis kortlarını Ağrı ilimize kazandıran Eski Valimiz Sayın Mehmet Çetin'e ve benden önce görevini yürüten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ayhan Yıldırım beye sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum.

İnşallah bu tenis kortlarında çok sayıda sporcu yetiştireceğiz,bunu da Ağrı Tenis Kulübü Başkanımız Kasım Kaya ve Tenis antrenörlerimiz ile başaracağız,biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak diğer spor dallarına yapmış olduğumuz maddi ve manevi destekleri de bu küçük tenisçi kardeşlerimiz içinde yapacağız bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın dedi.

Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya ise yapmış olduğu açıklamada,Yapılan ziyaret karşısında çok mutlu olduklarını dile belirterek,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün spora verdiği destekler içinde teşekkür etti.

Antrenman yapan küçük tenisçilerin çalışmalarını yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim burada küçük tenisçiler ile kısa süreliğine sohbet etme fırsatı buldu.Küçük tenisçiler Mehmet Şafi Erim'e geçtiğimiz günlerde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde gerçekleşen ''Haydi Gençler Kortlara, Ağrı'yı Kalkındırmaya" projesinin açılış toplantısında beraber çektirdikleri resmi hediye ettiler.

Program çekilen toplu resim akabinde yapılan çay ikramı ile son buldu.Programa Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı Hüseyin Bayram, İnternet Yayıncıları Derneği (İYAD) Ağrı Şube Başkanı Nihat Aydın,yerel ve ulusal basın mensupları temsilcileri katıldı…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Erim Tenis Federasyonunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement