Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Türkiye'nin Önü Açık - Son Dakika
Güncel

Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Türkiye'nin Önü Açık

Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Türkiye\'nin Önü Açık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Beylikdüzü'nü ziyaret etti.

06.08.2013 10:42

Yaşar Cimilli Camii alanında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Beylikdüzü'ne ziyarete gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, büyük bir alaka ile karşılandı. Konuşmasında, Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile büyük bir atılım hamlesi gerçekleştirdiğinin altını çizen Erdem, İstanbul'a yapılacak 3. Köprü, 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul projelerinden bahsederek, "Türkiye'nin önü açık" dedi. Mısır, Suriye, Arakan da yaşanan olaylara değinen Genel Başkan Yardımcısı Erdem, "Müslüman ya da değil dünyanın neresinde zulme uğrayan varsa Başbakanımızın dediği gibi biz tek başımıza da kalsak mağdur ve mazlumların yanındayız. Biz çıkarlara yönelik politika yapmıyoruz. Biz insanlığın gereğini yapıyoruz" diye konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ise "Göreve geldiğimizden bu yana sizlerle birlikte bu kenti daha yaşanabilir kılmak adına hep birlikte çalışıyoruz. İnanıyorum ki düne göre Beylikdüzü daha iyi bir noktada ise yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz" dedi.

Ramazan Kasabası'nı Ziyaret Ettiler

Beylikdüzün'de dolu dolu bir Ramazan geçirildiğini söyleyen AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ise katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Cami önündeki sohbet ve selamlaşmanın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Ramazan Kasabası'nı ziyaret ederek, Ramazan Kasabası'ndaki stantları gezerek, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Öğrenciler Büyüledi

Geleneksel çocuk eğlenceleri ile başlayan Ramazan Etkinlikleri, Beylikdüzü Sacit Ateş Kur'an Kursu öğrencilerinin okudukları ilahi, kaside ve Kur'an-ı Kerim tilaveti vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. İlçe halkı tarafından büyük ilgi gören program, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil'in teşekkür konuşmasının ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Türkiye'nin Önü Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement