Gine Cumhuriyeti'nde Hükümet Genel Sekreteri Kovid-19'dan hayatını kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Gine Cumhuriyeti'nde Hükümet Genel Sekreteri Kovid-19'dan hayatını kaybetti

Gine Cumhuriyeti\'nde Hükümet Genel Sekreteri Kovid-19\'dan hayatını kaybetti
19.04.2020 03:28

Batı Afrika ülkesi Gine Cumhuriyeti'nde Hükümet Genel Sekreteri ve Devlet Bakanı Sekou Kourouma yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi.

Batı Afrika ülkesi Gine Cumhuriyeti'nde Hükümet Genel Sekreteri ve Devlet Bakanı Sekou Kourouma yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi.

Sağlık Bakanı Albay Remi Lamah, yaptığı açıklamada, Kovid-19 bulaşan ve sağlık durumu cuma gününden bu yana kötüleşen Kourouma'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Genel Sekreter Kourouma, geçen hafta Facebook hesabından Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

Ülkede, önceki gün de Bağımsız Ulusal Seçim Komisyonu Başkanı Amadou Salif Kebe Kovid-19'dan hayatını kaybetmişti.

Öte yandan Gine'de şu ana kadar görülen 518 Kovid-19 vakasından 3'ü öldü, 65'i sağlığına kavuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gine Cumhuriyeti'nde Hükümet Genel Sekreteri Kovid-19'dan hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement