GMİS Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı, TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğü'ndeki işçileri ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

GMİS Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı, TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğü'ndeki işçileri ziyaret etti

GMİS Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı, TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğü\'ndeki işçileri ziyaret etti

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü'nde işbaşı yapan ve eğitimleri süren işçileri ziyaret etti. Yeşil ve Mutlu, ziyarette işçilere hoş geldin dileklerini ileterek, eğitim ve iş sağlığı güvenliği konularının önemini vurguladı. Ziyarete GMİS Armutçuk Şube Başkanı Şanver Turan, şube yönetim kurulu ve Amelebirliği yöneticileri de katıldı.

08.02.2024 15:01  Güncelleme: 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ile Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü'nde işbaşı yapan ve eğitimleri süren işçileri ziyaret etti.

GMİS'ten yapılan açıklamaya göre Yeşil, ziyarette yaptığı konuşmada, sendikanın, madencilerle büyük aile olduğunu belirterek, aralarına yeni katılan işçilere hoş geldin dileklerini iletti.

Yeşil, eğitim ve iş sağlığı güvenliği konularının önemini vurgulayarak, "Sizler yeraltında çalışacak, üretime katkı vereceksiniz ancak unutmayın ki, kömür çıkar, bizim için öncelikli olan iş sağlığı ve güvenliğidir. İş sağlığı ve güvenliğinin eksiksiz sağlandığı şartlarda üretmek, olmazsa olmaz önceliğimizdir. Burada alacağınız eğitimleri can kulağıyla dinleyin ve çalışma hayatınızda mutlaka uygulayın." ifadesini kullandı.

Mutlu da eğitimlerin çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Yeraltında nasıl davranmanız gerektiği, maske, solunum cihazlarının kullanımı ve iş sağlığı ile güvenliği konusunda önemli eğitimler alacaksınız. Eğitimleri iyi öğrenip yeraltında harfiyen uygulamanız çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

Ziyarette, GMİS Armutçuk Şube Başkanı Şanver Turan, şube yönetim kurulu ile Amelebirliği yöneticileri hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel GMİS Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı, TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğü'ndeki işçileri ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement