Gölbaşılı Gençler Çankaya Köşkünde - Son Dakika
Güncel

Gölbaşılı Gençler Çankaya Köşkünde

Gölbaşılı Gençler Çankaya Köşkünde

Gölbaşı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri tarafından Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Turizm Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi.

16.04.2011 11:09

15-22 Nisan günleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Gölbaşı Turizm Otelcilik Meslek lisesi öğrencilerinin hazırlamış renkli bir organizasyon ve şenlik içerisinde kutlandı. Turizm kutlamasına Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürü Murat Bey Balta, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük,İlçe Jandarma Komutan Vekili Ünal Balcı, Gölbaşı İlçe milli Eğitim Müdürü Hayretin Balcı Gölbaşı siyasi parti Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve birçok öğrenci ve veli Turizm haftasını kutladı.

Gölbaşı Belediye Başkan yardımcısı Murat Bölük yapmış olduğu konuşmada Turizmin önemi değinerek turizm ülkeler arasında kültürel ekonomik ve sosyal iletişimin sağlamasında dostça ilişkiler kurulmasında başrol oynadığına değinerek Gölbaşı ilçemizin de turizm yönünden gelişmesi için her gün yeni adımların atıldığını belirtti.

Gölbaşı Otelcilik ve Turizm Meslek lisesi öğrencileri ve ilçemizde turizm haftası nedeniyle turizm konulu şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrenciler ilçe protokolü tarafından ödüllendirildi ve mayıs ayında Cumhur Başkanlığı Köşkünde ve 5 yıldızlı otellerde, tesislerde mesleğe ilk adımını atacak olan konaklama ve seyahat, yiyecek ve içecek bölümü öğrencilerine temsili kep ve önlük giydirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşılı Gençler Çankaya Köşkünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement