Gölcük'te Günbatımı Eşliğinde Eşsiz İftar - Son Dakika
Güncel

Gölcük'te Günbatımı Eşliğinde Eşsiz İftar

Gölcük\'te Günbatımı Eşliğinde Eşsiz İftar

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftar programında, Gölcük Barbaros Hayrettinpaşa Parkı'nda günbatımının eşsiz güzelliğinde oruçlarını açtı

09.08.2011 11:54  Güncelleme: 11:55

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin '12 İlçede İftar Sofrası Ramazan Programı' Gölcük İlçesi'nde sürdü. Barbaros Hayrettinpaşa Parkı'nda gerçekleşen iftar programında AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu vatandaşlara yemek dağıttı. Kocaelililer günbatımının eşsiz manzarası eşliğinde oruçlarını açtı.

SAHİLDE İFTAR KEYFİ

Yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı iftara AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe protokolü ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldı. Sahil boyunca uzanan Barbaros Hayrettinpaşa Parkı'ndaki muhteşem günbatımı görüntüsü eşliğinde vatandaşlar su, hurma, çorba, pilav, etli bezelye ve Kemalpaşa tatlısından oluşan iftar menüsünü afiyetle yedi.

GÖNÜLLER ŞENLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında 6 binden fazla vatandaş katıldı. Sahil kenarındaki etkinlikte iftar öncesi Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Dünya Birincisi Remzi Er Gölcüklülerin gönüllerine hitap etti. Ünlü sunucu, televizyon ve radyo program yapımcısı Sırrı Er ise Kuran-ı Kerim mealini aktardı. İftar öncesi ayrıca tasavvuf müziği grubu vatandaşların özel dakikalar geçirmesini sağladı.

MANEVİYAT ARTIYOR

Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül Ramazan ayının maneviyatını topluca açılan iftarlarda daha da fazla yaşandığını ifade ederek 12 ilçede düzenlenen iftar programlarının kent için önemine değindi. Sibel Gönül iftar programlarına katkısı olan herkese teşekkür etti.

RAMAZANIN GÜZELLİĞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise birlik ve beraberlik ve dostluğun göstergesinin diğer ilçelerde olduğu gibi Gölcük'te de oluşan kalabalıkla bir kez daha görüldüğünü kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu, bu maneviyatın hem Kocaeli'nin hem de Türkiye'nin güzelliğinin de bir kanıtı olduğunu ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu Ramazan'ın manevi duygusunu birlikte paylaşmakla daha da arttığını belirterek iftar programlarının 12 ilçede sürdürüleceğini açıkladı.

11 AĞUSTOS'TA KANDIRA'DA

Büyükşehir Belediyesi'nin 12 ilçeye yaydığı iftar programları 11 Ağustos Perşembe günü Kandıra İlçesi ile devam edecek. Kandıra Namazgâh Deresi'nde yapılacak iftar programının ardından 13 Ağustos Cumartesi günü Eskihisar Sahili'ndeki iftar programıyla sürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölcük'te Günbatımı Eşliğinde Eşsiz İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement