Görkemli Açılış Töreni - Son Dakika
Güncel

Görkemli Açılış Töreni

Görkemli Açılış Töreni

Doğunun En Büyük Eğitim Yatırımı, Van Bahçe Şehir Koleji Yeni Okul Kampusuna Görkemli Açılış Töreni!

09.05.2011 09:13

Van Bahçeşehir Koleji'nin yeni okul kampusunun açılış töreni, Nav Ajans tarafından organize edilen büyük ve görkemli bir açılış ile yapıldı.

.

Yapılan görkemli açılış törenine çok seçkin bir davetli gurubu ile öğrenci velileri ve Van halkı da yoğun ilgi gösterdiği. Törene yaklaşık 2000 kişi katıldı.

Açılış Töreninde sırasıyla Van Bahçeşehir Koleji 6.sınıf öğrencisi Öznur Saylık, Van Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Fırat Atlıhan, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı aynı zamanda TÖDER(Tüm Özel Öğretim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Van İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır ve Van Vali Yardımcısı Hüseyin Demirbaş birer konuşma yaptılar.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Açılış Töreninde yaptığı konuşmasında şöyle dedi:

"Özel öğretim alanında yaklaşık 43 yıldır, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti anlayışıyla hizmet vermekteyiz. Amacımız, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine ulaştırmaktır.

Ülkemizde eğitim, yüzde 98'i devlet eliyle yapılan bir hizmettir. Dünyanın hiçbir ülkesinde yalnızca devlet eliyle sürdürülen eğitim hizmeti anlayışı yoktur. Ülkemizde özel öğretimin eğitim içindeki payının en kısa zamanda yüzde 10'lar seviyesine çıkarılması hedef alınmalıdır. Bugünün dünyasında önemli olan eğitimin kim ya da kimler tarafından verildiği değil, kaliteli eğitime herkesin ulaşabilmesidir.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları olarak Anadolu'ya açılarak Türkiye'yi kucaklayan bir nesil yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Biz Türkiye'de okuyan öğrencileri kaynaştırmak, birbirlerinin kültürlerini, geleneklerini bizzat yaşayarak öğrenmelerini istiyoruz. Bu çerçevede açtığımız okullarda okuyan öğrencilerimiz farklı illerimizde bir dönem yatılı okuyacaklar.

Van Bahçeşehir Koleji'nin kurucu temsilcisi Fırat Atlıhan'ı eğitimden aldığını yine eğitime yatırdığı ve Van'a böylesine muhteşem bir okul kampüsü kazandırdığı için huzurlarınızda tebrik ediyorum."

Van Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Fırat Atlıhan da yaptığı konuşmada şöyle dedi:

Van Bahçeşehir Kolejini ilk kez 2007 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüsü içerisinde açmıştık.2010-2011 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimize Bahçeşehir Koleji standartlarında daha iyi hizmet vermek için şehrin merkezinde Doğuda emsali olmayan yepyeni bir okul kampüsü inşa ettik. Bahçeşehir misyonuna uygun olarak "en iyi" olmak üzere yola çıktık. Bu amacımızı gerçekleştirmemiz için bizlere güvenip markasını emanet eden, eğitim alanında önderlik yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Sayın Enver Yücel'e, Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Sayın Ferhan Öz'e, tüm Bahçeşehir Koleji Ailesine ve yavrularını bize emanet eden değerli velilerimize çok teşekkür ediyoruz." Dedi.

Konuşmaların ardından Bahçeşehir Koleji Van Kurucu Temsilcisi Fırat Atlıhan, Günün anlamına binaen Valililik adına Vali Yardımcısı Hüseyin Demirbaş, Van Emniyet müdürü Mustafa Uçkan, ve diğer yetkililere birer onurluk takdim etti.

Kurdela kesiminden sonra davetliler Bahçeşehir Koleji'nin yeni kampus alanını ziyaret ettiler. Tören kokteyl verilmesi ile son buldu.

Yeni kampusün detayları

Van Bahçeşehir Koleji'nin yeni okul kampusu şehir merkezine 5km mesafede, havaalanı kavşağında şehrin trafik ve kalabalığından uzak, güven ve huzur veren bir ortamda 12 000 m2'lik bir alanda inşa edildi. Yeni okul kampüsünde 70 m2'lik son teknoloji ile donatılmış sınıflar, smart class dil laboratuvarı, fen ve bilgisayar laboratuarları,202 m2'lik kütüphane, 320 kişi kapasiteli konferans salonu, cimnastik ve bale salonu, 650 kişilik yemekhane, yarı olimpik kapalı ve ısıtmalı yüzme havuzu, 270 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, açık spor salonu ve mini hayvanat bahçesi yer alıyor.

Yeni okul kampüsün içinde yer alan sosyal tesislerden öğrencilerin yanı sıra veliler de yararlanabiliyor. Veliler, Pazar günleri hariç haftada 6 gün, 18:00-22:00 saatleri arasından sosyal tesis içindeki yüzme havuzu, fitness merkezi ve kapalı spor salonunu kullanabiliyorlar.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde 43 yıldır Türkiye genelinde 200 şubesi ile hizmet veren Uğur Dershaneleri, Türkiye'nin 7 bölgesinde de hizmet veren Bahçeşehir Kolejleri, Türkiye'deki ilk ve tek Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi, Bilim Müzeleri, Türkiye'nin en saygın vakıf üniversitelerinden Bahçeşehir Üniversitesi, Amerika'da hizmet veren Fulbright Koleji Dil Okulu ve Bahçeşehir Uğur Yayınları yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Görkemli Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement