Görüntüdeki detaya dikkat: Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde herkes aynı soruyu soruyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Görüntüdeki detaya dikkat: Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde herkes aynı soruyu soruyor

26.03.2026 11:27

21 yaşındaki futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı’nın hayatını kaybettiği silahlı saldırının yankıları sürerken katil zanlısı Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun olay mahalline çakarlı araçla gelmesi dikkat çekmişti. Görüntülerin ortaya çıkmasından sonra herkes "Kadayıfçıoğlu hangi sıfatla çakarlı araç kullanıyor?" sorusunu sormaya başladı.

İstanbul'da futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın Alaattin Kadayıfçıoğlu tarafından arabada silahlara vurularak öldürüldüğü anlara ilişkin görüntüler çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, Kadayıfçıoğlu'nun çakarlı araç ve kalabalık bir grupla geldikten sonra Kundakçı'nın bulunduğu arabaya yöneldiği, kapıyı açar açmaz tetiğe bastığı anlar yer aldı.

HANGİ SIFATLA ÇAKARLI ARAÇ KULLANIYOR? 

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu cinayette katil zanlısı Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun hangi sıfatla çakarlı araç kullandığı ise herkes tarafından sorgulanmaya başlandı. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama da yapılmış değil. 

Görüntüdeki detaya dikkat: Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde herkes aynı soruyu soruyor

OLAYLA İLGİLİ 7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 

Savcılıktaki ifade işlemleri tamamlanan şüphelilerden Aleyna Kalaycıoğlu, İzzet Yıldızhan, Alaattin Kadayıfçıoğlu, M.R., H.C.A., M.K., E.T. tutuklama talebiyle sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İFADESİNDE "BOĞUŞTUK" DEDİ AMA... 

Öte yandan katil zanlısı Alaattin Kadayıfçıoğlu, emniyetteki ifadesinde "Boğuşma esnasında silah bir anda patladı, ben kesinlikle silahla ateş etmedim. Silah patlayınca şoka girdim. Benim silahım mı patladı, başka bir silah mı patladı onu dahi fark etmedim. Olayın şokuyla bir an önce oradan ayrılmak istedim. İçinde bulunduğum şok halinden dolayı kendi aracımı kullanamayacağımı düşündüğüm için geldiğim araca değil de diğer araca geçtim" diyerek kendini savundu.

O KAYITLAR İDDİASINI ÇÜRÜTTÜ 

Ancak Emrullah Erdinç'in yayınladığı sesli görüntüler Kadayıfçıoğlu'nun "boğuştuk" şeklindeki ifadesini yalanladı. Kayıtlarda, Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun araca yaklaşır yaklaşmaz 4 saniye içinde ateş açtığı ve arbede yaşanmadığı ortaya çıktı.

Son Dakika Güncel Görüntüdeki detaya dikkat: Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde herkes aynı soruyu soruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Mehmet Ali Karatay Mehmet Ali Karatay:
    ülke ülkel likten çıkmış yetiş ya Ömer ali Hamza 29 10 Yanıtla
  • Serkan Polat Serkan Polat:
    artik sunu ogrensin kamaoyu,is insaniysan yillik belli bir verginin ustune ciktiysan devlet dana cakarli arac kullanma hakki veriyor 8 19 Yanıtla
  • Atalay k Atalay k:
    Bunu herkes sorgulamadan önce emniyetten bir açıklama gelmeliydi diye düşünüyorum 16 2 Yanıtla
  • Bayram ÖZSOY Bayram ÖZSOY:
    simdi derler ki olaydan alakasız Özgur Ozelde soyle boyle 9 6 Yanıtla
    Uğur Kart Uğur Kart:
    HAKLISIN BARYAM SENİN OLAYLA NASIL ALAKAN OLMAYIP YORUM YAPMAN GİBİ DEĞİLMİ 0 0
  • Hakan Kan Hakan Kan:
    Zengin sıfatıyla 11 0 Yanıtla
    Yildirim Bektas Yildirim Bektas:
    en matıklı yorum : 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement