Görüntülü Haber) "Burası Batman, Küfür Yok" Kampanyasından Sonra Saldırı (2) - Son Dakika
Güncel

Görüntülü Haber) "Burası Batman, Küfür Yok" Kampanyasından Sonra Saldırı (2)

Görüntülü Haber) "Burası Batman, Küfür Yok" Kampanyasından Sonra Saldırı (2)

MAÇTAN SONRA GAZETECİLERE SALDIRIBUGÜN, "Burası Batman, burada küfür yok" kampanyası başlatan Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Batman Petrolspor'un sahasında oynadığı Erbaaspor maçından sonra bir grup taraftarı, basın mensuplarına saldırdı.

09.10.2016 19:23

MAÇTAN SONRA GAZETECİLERE SALDIRI

BUGÜN, "Burası Batman, burada küfür yok" kampanyası başlatan Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Batman Petrolspor'un sahasında oynadığı Erbaaspor maçından sonra bir grup taraftarı, basın mensuplarına saldırdı.

Bir grup taraftar, maçın 0-0 bitmesinin ardından il yöneticileriyle basın mensuplarını protesto etmeye başladı. Gazeteciler, Batman Medya Gazetesi önü ile Belediye Baski Müdürlüğü önünde 2 ayrı yerde küfürlü müdahaleyle karşılaştı. Batman Çağdaş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Arslan, Batman Çağdaş Editörü Barış Arslan, Medya Gazetesi sahibi Ercan Arslan ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa Seven, uğradıkları yumruklu saldırıdan çevredekilerin müdahalesi sonucu linç edilmekten kurtuldu. Polis, gazetecilere saldıran grubu biber gazı sıkarak dağıttı. Gazeteciler, daha sonra Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Yıllardır karşılaşmaları takip ettikleri halde ilk saldırıya uğradıklarını belirten Arif Arslan, "Kendini bilmez bir grup taraftarın maç bitiminde fiziki saldırısına uğradık. İlk kez bir müsabakası sonrasında böyle bir olayla karşılaştık. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Olaya karışanların adalet önüne çıkarılmasını istiyoruz"dedi.

Batman Petrolspor- Tokat Erbaaspor maçı öncesinde Batman 16 Mayıs şehir stadında 'Burası Batman, burada küfür yok' kampanyasını başlatarak Türkiye'ye Batman'dan bir ışık saçtıklarını ifade eden Vali Ahmet Deniz, "Olay çok üzücü. Olaya karışanlar hakkında gerekli işlem yapılacak. Saldırıya uğrayan basın mensuplarına geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görüntülü Haber) 'Burası Batman, Küfür Yok' Kampanyasından Sonra Saldırı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement