Göztepe Son Nefeste - Son Dakika
Güncel

Göztepe Son Nefeste

Göztepe Son Nefeste

Ptt 1'inci Lig'de 80'inca dakikasına 1-0 yenik girdiği maçta Denizlispor'u deplasmanda son 10 dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup eden Göztepe, ilk 5 haftada son dakika golleriyle 5 puan kazandı.

19.09.2015 13:54

Ptt 1'inci Lig'de 80'inca dakikasına 1-0 yenik girdiği maçta Denizlispor'u deplasmanda son 10 dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup eden Göztepe, ilk 5 haftada son dakika golleriyle 5 puan kazandı.

Topladığı 8 puanla zirve yarışına ortak olan sarı kırmızılılar, ilk hafta 2-2 biten Elazığspor randevusunda 1 puanı Vleminckx'in 88'inci dakikada gelen golüyle kurtardı. Belçikalı golcü, Şanlıurfaspor deplasmanında da 90+3'üncü dakikada skoru 1-1 yapan isim oldu. Denizlispor deplasmanında ise 80'inci dakikada Emre, 89'uncu dakikada son transfer hamlesi olarak takıma katılan Mirkan'ın golleri Göztepe'ye 3 puan getirdi.

Teknik direktör Metin Diyadin, son dakika gollerinin oyuncularının istek ve arzusunu gösterdiğini dile getirdi. Kapanan takımlara gol atmanın zorluğunu vurgulayan Metin Diyadin, şunları söyledi:

"Takımın organize hücumlarla son saniyeye kadar gol araması, güven ve isteği sevindirici. Lig başında 5 maçta 10-11 puan hedeflemiştim ama 8 puanda kaldık. İlk 5 maçın 3'ünü deplasmanda oynadık. Giresunspor maçında hak etmediğimiz yenilgi aldık. Gelecek haftadan itibaren İzmir'de Atatürk Stadı'nda taraftarımızla buluşarak daha etkili olacağız."

SALİM ALTYAPININ GURURU

Göztepe'de altyapıda yetişen 17 yaşındaki Salim, Denizlispor deplasmanına damgasını vurdu. Geçen sezon devre arasında profesyonel yapılan genç futbolcu, derbide kariyerinin ilk PTT 1'inci Lig maçına çıktı. Ertuğrul'un yerine 85'inci dakikada oyuna dahil olan Salim, 89'da Mirkan'a yaptığı mükemmel asistle galibiyetin hazırlayıcısı oldu. Salim'in performansına çok sevindiğini söyleyen teknik direktör Diyadin, "Geçen yıl Salim'i takıma ben almıştım. Yetenekli bir oyuncu. Altyapıdan gençlerin kendilerine fırsat yaratıp forma giymeleri, katkı sağlamaları çok güzel" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Son Nefeste - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement