GÜBRETAŞ Yeni Yıldaki Hedeflerini Belirledi - Son Dakika
Güncel

GÜBRETAŞ Yeni Yıldaki Hedeflerini Belirledi

GÜBRETAŞ Yeni Yıldaki Hedeflerini Belirledi

Satış Değerlendirme Toplantısı, 18-20 Ocak tarihleri arasında Nevşehir'de yapıldı.

21.01.2013 09:12  Güncelleme: 09:13

GÜBRETAŞ'ın Türkiye genelindeki satış-pazarlama ekibinin 2012 sonuçları ve 2013 hedeflerini değerlendirdiği yıllık Satış Değerlendirme Toplantısı, 18-20 Ocak tarihleri arasında Nevşehir'de yapıldı. Toplantıya üst düzey yöneticilerin yanı sıra 7 ildeki bölge satış müdürü ve müşteri temsilcileri ile mobil satış temsilcilerinden oluşan yaklaşık 70 kişi katıldı.

2012 yılını 1 milyon 551 bin ton gübre satışıyla yeni rekora ulaşarak tamamlayan kutlama pastasını da Nevşehir'de kesti.

Gübre sektörünün öncü firması olan Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GÜBRETAŞ), bu yılki Satış Değerlendirme Toplantısı'nı 18–20 Ocak tarihleri arasında Nevşehir Kozaklı'da gerçekleştirdi. GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Genel Müdür Yardımcısı Tahir Okutan ve Yakup Güler, Satış Müdürü İsmet Kirkit, Pazarlama Müdürü Yusuf Karatekin, Kalite ve Ürün Geliştirme Müdürü Muharrem Akyıldız ile 7 ildeki bölge satış müdürleri ve çalışanlar olmak üzere 70 kişi katıldı.

Şirketin 2012 yılı satışlarının değerlendirildiği toplantıda, ayrıca 2013 yılına ilişkin hedefler, kampanyalar ve bilinçli tarıma yönelik eğitim çalışmaları konuşuldu. Sahayla ilgili problemler ve çözüm önerileri de ele alındı. 2012'de şirketin satış rekoru kutlama pastası da kesilirken, buluşmanın bir günü iş ve iletişim geliştirme eğitimlerine ayrıldı.

Nevşehir'deki buluşmada konuşan GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, satış müdürlükleri ve müşteri temsilcileri sayesinde tüketicilerin ürünleri kullanması ve sonrasındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Müşteri beklentilerini erken tespit ederek piyasada sürekli etkin olmayı sağladıklarını vurgulayan Osman Balta, rekabetin sadece fiyat üzerinde yapıldığı sektörde, ürün ve hizmetleri farklılaştırarak daha fazla fayda sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

GÜBRETAŞ'ın önceliği, bilinçli tarım eğitimleriyle verimliliği artırmak

Son yıllardaki istikrarlı yükselişle satış, ciro ve karlılık rekorları kırmayı gelenek haline getiren GÜBRETAŞ'ın 2012 yılını da yeni satış rekoruyla tamamladığını ifade eden Genel Müdür Osman Balta, yılı 1 milyon 551 bin tonluk satışın yanı sıra Anadolu'nun her iline ulaşan bu ekiple 2 bine yakın noktada yaklaşık 150 bin kişiye eğitim verdiklerini söyledi.

60 yılı aşan köklü bir tecrübeye sahip olan GÜBRETAŞ'ın sosyal sorumluluk algısıyla ülke tarımının gelişmesi için gayret gösterdiğini söyleyen Osman Balta, "Bu amaçla 'Bilinçli üretici kazanır' sloganıyla kasaba ve köylere kadar ulaşarak verdiğimiz çiftçi eğitim toplantılarında her yıl daha fazla insana ulaşarak, tarımsal üretimdeki kalite ve verimliliği yükseltmek sahadaki bu ekiplerimizin temel önceliği ve en önemli misyonudur" dedi.

60. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan GÜBRETAŞ'ın, 2012 yılında çiftçi ve bayilere yönelik iki büyük satış kampanyası düzenlediğine değinen Genel Müdür Osman Balta, şirketin "Nar Gibi Kampanya" ve "GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de" adıyla düzenlenen kampanyalarına 1 milyondan fazla katılım olduğunu belirtti.

2013 yılının tarım alanındaki tüm paydaşlara bolluk, bereket ve başarılar getirmesini temenni ettiğini belirten Genel Müdür Osman Balta, bu yıl da GÜBRETAŞ olarak son senelerdeki istikrarlı büyüme çizgisini korumayı ve daha öteye taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GÜBRETAŞ Yeni Yıldaki Hedeflerini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement