Gül Gonca'dan 8 Yıldır Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Gül Gonca'dan 8 Yıldır Haber Alınamıyor

Gül Gonca\'dan 8 Yıldır Haber Alınamıyor

GAZİANTEP'te 10 yaşındayken ayrıldığı evine bir daha dönmeyen Gül Gonca Çelik'ten 8 yıldır haber alınamıyor.

30.10.2016 16:03

GAZİANTEP'te 10 yaşındayken ayrıldığı evine bir daha dönmeyen Gül Gonca Çelik'ten 8 yıldır haber alınamıyor. Fatma ve Cuma Çelik çifti, kızlarının ölü ya da sağ bulunmasını istiyor.

Kozluca Mahallesi'nde oturan 3 çocuklu Fatma ve Cuma Çelik çiftinin ikinci çocukları Gül Gonca Çelik, 15 Mart 2008 yılında halasına gitmek için ayrıldığı dönmedi. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunmasına rağmen başlatılan çalışmalar sonuç vermedi ve Gül Gonca halen bulunamadı. Gül Gonca'dan 8 yıldır haber alamayan ailesi, kızlarının ölü ya da sağ olarak bulunmasını istiyor. Gül Gonca'nın kaçırıldığını öne süren Cuma Çelik, kızını kendi çabalarıyla aradıklarını söyledi. Kızını düşünmekten geceleri uyuyamadığını belirten Çelik, şöyle dedi:

"Kızım 2008 yılında kayboldu. Kaçırıldığını düşünüyorum. Kızım kaçırıldığında 10 yaşında zeki bir çocuktu. Ben hakim- savcılara, polislere soruyorum; kaçırılan evlat sizin olsaydı bu kadar dayanabilir miydiniz? 2011 yılında o dönem Başbakan olan sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştıktan sonra Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel ekip kuruldu. Bu ekip, 2012 yılında kızımla alakası olduğu düşünülen katil zanlısı olarak bir şahsı yakaladı. Daha sonra bu katil zanlısı suçunu itiraf etmediği için serbest bırakıldı. O dönemin savcısı 3.5 yıl boyunca kızımın aranmadığını söyledi. Devlet benim kızımı aramadıysa biz kime güveneceğiz? Benim yuvamı perişan edeni Allah perişan etsin."

Gece- gündüz demeden her yerde eşi ile birlikte Gül Gonca'yı aradıklarını söyleyen Fatma Çelik ise dayanacak gücünün kalmadığını ifade ederek, "Gecemiz-, gündüzümüz yok. Biz hep kızımızı arıyoruz. Emniyet müdürümüz, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız ve valimizden rica ediyorum; kızımın dosyasına el atsın, ilgilensinler. Kendileri de birer baba, 8 yıl oldu. Artık ben bu acıya dayanamıyorum. Artık kapımız her çalındığında, telefon her çalındığında acaba kızımdan bir haber mi geldi mi diye umut etmekten yoruldum. Kızım bugün 18 yaşında; sesini, kokusunu özledim, dayanamıyorum artık. Resimleri ile kıyafetleri ile avunuyorum. Evlat acısını yaşayan bilir, küçük çocuklara el atan zalimlerin idam edilmesini istiyorum" diye konuştu.

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gül Gonca'dan 8 Yıldır Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement