Güller: 100 Yıllık Altay'ın Durumu Böyle Olmamalıydı - Son Dakika
Güncel

Güller: 100 Yıllık Altay'ın Durumu Böyle Olmamalıydı

Güller: 100 Yıllık Altay\'ın Durumu Böyle Olmamalıydı

Altay teknik direktörü Serhat Güller, İzmir futboluyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

25.12.2014 14:26

Altay teknik direktörü Serhat Güller, İzmir futboluyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı düşme hattının 2 puan üzerinde tamamlayan siyah beyazlı kulübün mali açıdan sıkıntılı günler geçirdiğini dile getiren Güller, "Yönetimler hep eski borçlarla uğraşıyor. Transfer yasakları, futbolculara ödenemeyen paralar gündemde. 100 yıllık Altay'ın durumu böyle olmamalıydı. İzmir'in köklü kulüpleri var ancak stadı bile yok. Taraftarlarsa şampiyonluk bekliyor. Sportif başarının gelmesi için öncelikle bu şehre modern statlar yapılmalı. Bu bir tek Altay'ın sorunu değil" dedi.

İlk yarıdaki son 5 maçını kaybeden, 8 haftadır galibiyet yüzü göremeyen ekibinin örneğine az rastlanır bir performans sergilediğini ifade eden 46 yaşındaki teknik adam, "Sezon başı planlamasında hatalar yapılmış. Şu an transfer yasağı olmasına rağmen boş durmuyoruz. En az 5 transfer yapmamız gerekiyor. Sadece bu yılın değil, gelecek sezonun da planlamasını yapıyoruz. Altay'a uzun yıllar hizmet edecek genç yetenekleri de kulübe kazandırmayı planlıyoruz. Hedefimiz üst sıralar olacak" diye konuştu. Altay'ın 2 stoper, 1 forvet, 1 orta saha, 1 de sağ kanat arayışında olduğu öğrenildi.

GAMA'YA SON TAKSİT

Altay, Adanaspor'da forma giyen eski futbolcusu Tiago'nun Brezilya'daki kulübü Gama'ya olan 150 bin dolarlık borcun son taksidini bugün yatıracak. Şimdiye kadar 116 bin dolar ödeyen siyah beyazlılarda Başkan Aslan Savaşan, 34 bin dolarlık son taksidin ödenmesi için eski başkan ve yöneticilerden Niyazi Konuşmaz, Melih Tunç Tandoğan, Nafiz Zorlu, Aydın Alam, Erdinç Altınyeleklioğlu, Ethem Oruç, Sabri Sevenoğlu ve Haluk Güler'den destek beklediğini açıklamıştı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güller: 100 Yıllık Altay'ın Durumu Böyle Olmamalıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement