Gümüşhane'yi Tanıttılar, Teşekkürü Hak Ettiler - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'yi Tanıttılar, Teşekkürü Hak Ettiler

Gümüşhane\'yi Tanıttılar, Teşekkürü Hak Ettiler

Karadeniz Gençliği Grubu 'Gümüşhane Pestil Kömesini Tanıtıyor' projesiyle Gümüşhane kültürünü ve yöresel ürünlerini tanıtımlarından dolayı Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'dan teşekkür belgesi aldılar.

12.10.2013 15:04

Burdur'da ikamet eden Gümüşhaneli gençler tarafından oluşturulan Karadeniz Gençliği Grubu 'Gümüşhane Pestil Kömesini Tanıtıyor' projesiyle Gümüşhane kültürünü ve yöresel ürünlerini tanıtımlarından dolayı Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'dan teşekkür belgesi aldılar.

Karadeniz Gençliği Grubu adına konuşan Mine Yılmaz, "Amacımız Gümüşhane'nin geleneksel kültür lezzeti olan pestil-kömeyi doğal yöntemlerle üreterek farklı kültürden gençlere tanıttırmak ve yeni nesillere bunların aktarılmasını sağlamaktı. Bu deneyimlerimizi ise Burdur ve Ankara yöresinde konferanslar vererek ve etkinlikler düzenleyerek hem Gümüşhane'nin tanıtımını hem de farklı kültürlere aktarımını hedefledik. Gümüşhane Belediyesine ve Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'ya bize sağladıkları imkânlar için grubumuz adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Canlı, Gümüşhane kültürünü ve yöresel ürünlerini tanıtımlarından dolayı Karadeniz Gençliği Grubuna teşekkür ederek, Gümüşhanemizin tanıtımı için yapılan her türlü faaliyeti ve etkinlikleri desteklemeye hazır olduklarını ifade ederek, grup adına Mine Yılmaz'a teşekkür edip, belgesini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gümüşhane'yi Tanıttılar, Teşekkürü Hak Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement