Güneştekin'den Belediye Yönetimine Sert Cevap - Son Dakika
Güncel

Güneştekin'den Belediye Yönetimine Sert Cevap

Güneştekin\'den Belediye Yönetimine Sert Cevap

Batman Belediyesi ile Ak Parti arasındaki söz düellosu devam ediyor.

26.09.2013 13:26

Basın toplantısı düzenleyerek Hükümeti ve bakanları eleştiren Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel'in açıklamalarının ardından AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin'de açıklama yaptı.

Güneştekin "80 yıl boyunca yok sayılan Batman'da Hasankeyf Köprü ve Viyadüğü'nün temeli atıldı. Batman'a yapılan bu dev yatırımları takdir etmesi gerekirken Belediye Başkanvekilinin yaptığı açıklamalar bizleri şaşırtmıştır" dedi.

"İLLER BANKASI BELEDİYEYE HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLADI"

Güneştekin İller Bankasından bilgi aldıklarını belirterek, Batman Belediyesinin asfalt, otobüs alımı ile ilgili daha önceki kredi başvurularının tamamının kabul edildiğini söyledi. Güneştekin açıklamasında "Bu yıl yapılan başvuruların İller Bankası'nın bütçe durumu dikkate alınarak tüm iller bakımından durdurulduğu belirtilmiştir. Batman'a bir ayrımcılık yapılmadığı ortadadır, kaldı ki, konudan haberdar olan Bakanımız kredinin verilmesi için girişimlerde bulunmuştur" dedi.

"BÖLGEMİZE ÜVEY EVLAT MUAMELESİNE SON VERDİK"

Başkan Güneştekin AK Partinin bölgesel ve milliyetçi ayrımcılıklara son verdiğini belirterek "bölge insanı geçmişte ortak acılardan ve yokluklardan geçti. Geçmiş dönem hükümetlerince görmezden gelindik, yatırım ve devlet kaynaklarından mahrum bırakıldık. Bölgemiz için AK Partinin en değerli adımı can kayıplarını bitiren, Kürt kimliğimizi diğer tüm kimliklerle eşit hale getiren çözüm sürecinin inşasıdır. Bunun yanı sıra Batman havaalanı, 15.000 kişilik Batman stadı, 3 köprülü kavşak yapımı, doğalgazın döşenmesi, köy ve ilçe yollarının asfaltlanması, teşvik yasası ile ilimizin cazibe merkezi haline gelmesi, sol sahil sulama projesi Ak Parti'nin Batmanımıza sadece son birkaç yılda sunduğu yatırımlardan bir kaçıdır" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Güneştekin'den Belediye Yönetimine Sert Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement