Gurbetçi İşçi ve Torunları Otomobille Gölete Uçtu - Son Dakika
Güncel

Gurbetçi İşçi ve Torunları Otomobille Gölete Uçtu

Gurbetçi İşçi ve Torunları Otomobille Gölete Uçtu

Avusturya'dan tatil için memleketi Yozgat'ın Sorgun İlçesi'ne gelen emekli işçi 63 yaşındaki Mehmet Avcı, torunlarıyla balık yemeye giderken yönetimindeki otomobil gölete uçtu.

04.06.2011 17:50

Avusturya'dan tatil için memleketi Yozgat'ın Sorgun İlçesi'ne gelen emekli işçi 63 yaşındaki Mehmet Avcı, torunlarıyla balık yemeye giderken yönetimindeki otomobil gölete uçtu. Kazada yaralanan olmazken, otomobil çekici yardımıyla sudan çıkartıldı.

Kaza, saat 15. 00 sıralarında Mükremin Göleti'nde meydana geldi. Mehmet Avcı, Beğendik Mahallesi'ndeki evinden 4 yaşındaki Ayşe Avcı ve 2 yaşındaki Mehmet Avcı adlı torunlarını alarak Mükremin Göleti kenarındaki tesislere balık yemeye gitti.

Otomobiliyle birlikte gölet kerarındaki tesislere doğru inen Avcı, bir anda gaz pedalının takılı kalması sonucu heyecanlanarak direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil, gölet kenarında çevrili dikenli telleri de aşarak bir anda suya düştü. Otomobilin gölete uçtuğunu gören Gölbaşı Alabalık Tesisleri sahibi Ethem Yücel, motorlu sandalıyla olay yerine hareket etti.

Aracın yanına geldiğinde yarıdan fazlasının sulara gömülü olduğunu gören Yücel, önce arka koltukta oturan Mehmet ve Ayşe Avcı adlı çocukları kurtararak sandala aldı. Yücel, ardından sürücü koltuğunda oturan Mehmet Avcı'yı da zorlukla dışarı çıkardı. Dede ve torunlarının otomobilden çıkartılmasından birkaç saniye sonra ise araç bir anda sulara gömülerek gözden kayboldu.

Olaydan sonra 55 yaşındaki Ömer Özdemir adlı bir vatandaş, paletler ile suya dalarak çekme halatını otomobilin lastiğine bağladı. Otomobil, kurtarıcı yardımıyla sudan çıkartıldı. - Yozgat/ Sorgun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gurbetçi İşçi ve Torunları Otomobille Gölete Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement