Hakkari'de Terör Saldırısı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Hakkari'de Terör Saldırısı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce askeri üs bölgesine düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Yılmaz'ın Osmaniye'deki ailesine acı haber ulaştı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce askeri üs bölgesine düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Yılmaz'ın Osmaniye'deki ailesine acı haber ulaştı.

Yılmaz'ın (27) şehadet haberi, Rahime Hatun Mahallesi'nde oturan annesi Keziban ve babası İrfan Yılmaz'a askeri yetkililerce verildi.

Acı haberi alan baba İrfan Yılmaz, fenalık geçirmesi üzerine sağlık görevlilerince Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acı haberden sonra fenalaşan anne Keziban Yılmaz ile şehidin diğer yakınları, sağlık görevlileri tarafından sakinleştirildi.

Evli ve 3 aylık bir kız çocuğu babası olan Yılmaz'ın 5 kardeşi bulunduğu öğrenildi.

Şehidin baba evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı, şehidin yakınları taziyeleri kabul etti.

Bugün sabah saatlerinde Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce askeri üs bölgesine düzenlenen havanlı saldırıda bir asker şehit olmuştu.

Kaynak: AA