Hakkari'de Yeni Valiye Kırmızı Halılı Karşılama - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Yeni Valiye Kırmızı Halılı Karşılama

Hakkari\'de Yeni Valiye Kırmızı Halılı Karşılama

Son Valiler kararnamesi ile Hakkari'ye atanan Necmettin Kalkan, kentte kırmızı halıyla karşılandı.

29.08.2013 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler kararnamesi ile Hakkari'ye atanan Necmettin Kalkan, kentte kırmızı halıyla karşılandı. Valilik önünde vali yardımcıları, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından karşılanan Vali Kalkan, yeni sınır kapısı açılması için çalışma başlatacağını söyledi.

Artvin'den Hakkari'ye atanan Vali Necmettin Kalkan, sabah Hakkari'ye gelip görevine başladı. Valinin gelişi öncesi polis geniş güvenlik önlemi alırken, valilik çalışanları çevre temizliği yaptı. Valilik önünde serilen kırmızı halıda Vali Yardımcıları Cevat Uyanık, Hüseyin Sayın, Cengiz Erdem, Mustafa Temiz ile Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebebekir Ceylan, Hakkari İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Polis mangasını selamlayan Vali Kalkan, makamında gazetecilere açıklama yaptı.

"BU COĞRAFYAYA YABANCI DEĞİLİM"

Daha önce bölgeye hizmet ettiğini belirten Vali Kalkan, "Bu coğrafyaya yabancı değilim. Daha önce Van'da 3 yıl süreyle vali ardımcılığını, 2 yıl süreyle Batman'ın Sason İlçesi'nde kaymakamlık yaptım. 10 yıl önce Hakkari'ye gelmiştim. Bölgede değişim, dönüşüm olmuş. Yapacağımız çalışmalarda sınır kapılarının açılmasını amaçlıyoruz. Tabi Yüksekova Havaalanı bu bölge için oldukça önemli. Havaalanının bir an önce tamamlanarak bölge insanımızın hizmetine sunulması bizim için önemli. Görev sürem içerisinde bütün gayretlerim Hakkari'nin yaşam standartını yükseltmek olacak. Bunu bütün kamu görevlileri arkadaşlarımızla beraber birlikte yürüteceğimizi düşünüyorum. Basının da bu anlamda bizim sesimiz ve soluğumuz olacağına inanıyorum" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Yeni Valiye Kırmızı Halılı Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement