Hakkari Üniversitesi'nde Bahar Şenliği Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Hakkari Üniversitesi'nde Bahar Şenliği Coşkusu

Hakkari Üniversitesi\'nde Bahar Şenliği Coşkusu

Hakkari Üniversitesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen bahar şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

03.06.2013 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Üniversitesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen bahar şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye'nin 20 farklı üniversitesinden gelen öğrencilerin de katıldığı şenliklerde protokol, öğrenciler ve vatandaşlar hep birlikte halay çekti.

Bahar Şenlikleri Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Halit Demir, akademik personel ve öğrencilerin davul zurna eşliğinde yürüyüşüyle başladı. Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapılan ve 3 gün sürecek şenliklerde, Vali Yardımcısı Cevat Uyanık, Rektör Prof. Dr. Ceylan, akademik personel, vatandaşlar ve öğrenciler bol bol halay çekerek stres attı. Türkiye'nin 20 üniversitesinden 600 öğrencinin de katıldığı şenliklerde konuşan Rektör Prof. Dr. Ceylan, üniversitelerin bir ilin kilit taşı olduğunu belirtti. Şenliklerin amacının öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak olduğunu ifade eden Rektör Ceylan, şunları söyledi:

"Acısıyla tatlısıyla başarılı bir yıl geçirdiğimiz kanısındayım. Akademik çalışmalarımız, sosyal ve kültürel etkinliklerimiz önceki senelere göre ivme kazanmış durumda. İlimizin sağlam temeller üzerine inşası adına, personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte çalışmaktayız. Biz bu birlikteliğimizin üniversitemizin gelişmesine katkıda bulunacağına inanıyoruz. Üniversitemiz ilimizin sosyo- ekonomik yönden gelişmesi için büyük katkı sunacağını inanıyoruz. Üniversite bir bütündür. Bu bütünlüğümüzü öğrencilerimiz ve Hakkari halkıyla güzel hizmetler yaparak gerçekleştiriyoruz." - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Üniversitesi'nde Bahar Şenliği Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement