Hakkında Soruşturma Başlatılan Müjdat Gezen: Kimin Kaçacağını Biliyorum Ama Söylemem - Son Dakika
Güncel

Hakkında Soruşturma Başlatılan Müjdat Gezen: Kimin Kaçacağını Biliyorum Ama Söylemem

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Müjdat Gezen, Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi'ne gelerek dördüncü imzasını attı. Çıkışta açıklamalarda bulunan Gezen, "Ben kimin kaçacağını biliyorum ama söylemem" dedi.

20.01.2019 15:43  Güncelleme: 15:48

Katıldığı bir televizyon programında kullandığı ifadeler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, bugün 4. imzasını atmak üzere karakola geldi.

Halk TV'de sarf ettiği sözler nedeniyle sanatçı Metin Akpınar'la birlikte hakkında soruşturma başlatılan ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Müjdat Gezen, Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi'ne gelerek dördüncü imzasını attı.

Hakkında Soruşturma Başlatılan Müjdat Gezen: Kimin Kaçacağını Biliyorum Ama Söylemem

İstanbul Barosuna kayıtlı bir grup avukat da Gezen'e destek vermek için karakola geldi. İmza attıktan sonra açıklamalarda bulunan Müjdat Gezen adli kontrol şartına yaptıkları itiraz hakkında şunları söyledi:

"EN SON KAÇACAK BENİM"

"İtiraz kabul edilmedi. Şimdi burada İstanbul Barosu'ndan arkadaşlar var. Bir insan niye imza verir, yurt dışına kaçmasın, delilleri karartmasın diye. Delil ellerinde zaten. Delilde suç yok. Öteki de yurt dışına kaçmak. Ben kimlerin kaçacağını biliyorum ama söylemem. En son kaçacak herhalde benim. Onun için söylenecek bir şey yok yani."

Hakkında Soruşturma Başlatılan Müjdat Gezen: Kimin Kaçacağını Biliyorum Ama Söylemem

"SUÇUMUN NE OLDUĞU SÖYLENMİYOR"

"Bu konuda yasa çiğneniyor. Suçumun ne olduğu söylenmiyor. Suçu şöyle tarif ettiler en son. 'Eleştiri sınırlarını aşmak.' Eleştiri sınırını aşan bir kişi imza verir mi? Vermez. Hiçbir kanunda hiçbir yasada yok. Ama artık bu ülkede yasaların çiğnenmesi alışılagelmiş bir şey olduğu için, biz de geliyoruz imza veriyoruz. Ama bu böyle gitmez."

Hakkında Soruşturma Başlatılan Müjdat Gezen: Kimin Kaçacağını Biliyorum Ama Söylemem

Son Dakika Güncel Hakkında Soruşturma Başlatılan Müjdat Gezen: Kimin Kaçacağını Biliyorum Ama Söylemem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • derdiyok: gerçek sanatçı dediğin böyle olur. dönemine ve adamına göre değil hep dik duruş hep halktan yana hep zalime karşı... 105 129 Yanıtla
  • SS: yılların şarapçısı siyaset adamına niye kafa tutar anlamıyorum boş bir tenekesin Müjdat 84 64 Yanıtla
  • tc: biat etmemesi en büyük suç. 39 61 Yanıtla
  • tc: kimse devletlümüze laf edemez 51 29 Yanıtla
  • Ahsen: Zaten sucunu söyleseler..suc isliyecekler. O yuzden yuvarlak birseyler mirildanalim da kimse birsey anlamasinlar demislerdir. 43 31 Yanıtla
  • Bilir Kişi: Müjdat Gezen gibi onurlu sanatçılara ihtiyaç var. 17 29 Yanıtla
  • sakura: bunlar bu toprakların insanları ile alay etmeye dalga geçmeyi hakaret etmeyi meziyet sanıyor 21 23 Yanıtla
  • vatan perver: bunlar yerli gavurlar 21 23 Yanıtla
  • MEHMET ALİ TAYFUR: bir ayağı çukurda olanları ortalığı karıstırmak ıcın öne sürer masonlar gençleride dizilerinde sublımınal mesaj vermek ıcın kullanırlar ve kendını zeki sana devrimcilerde bunların pesınden kosarlar yatacak yerınız yok haberınız olsun. 18 19 Yanıtla
  • önder özbay: hayat bir gülümsemeyle uslanır sanatçılarımıza sahip çıkalım. 10 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement