Haliliye Belediyesi'nden Taraftara Jest - Son Dakika
Güncel

Haliliye Belediyesi'nden Taraftara Jest

Haliliye Belediyesi\'nden Taraftara Jest

Şanlıurfa'nın Haliliye Belediyesi Urfaspor taraftarına forma desteğinde bulundu.

06.04.2015 13:33  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediyesi Spor Birimi tarafından Şanlıurfaspor taraftarlarına dağıtılmak üzere bastırılan 800 Şanlıurfaspor forması taraftar grup ve derneklerine teslim edildi.

Forma teslim töreninde konuşan Başkan Fevzi Demirkol, "Şanlıurfaspor'un şampiyon olması hepimizi mutlu edecek" dedi.

Haliliye Belediyesi Spor Birimi, PTT 1. Lig'in 26'ncı haftasında Samsunspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor'un taraftarlarına dağıtılmak üzere 800 forma bastırıldı. Bastırılan formaların taraftarlara dağıtılması için ise Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda forma teslim töreni düzenlendi. Törene; Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Spor Birim Sorumlusu Şavak Baysan, 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, Şanlıurfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Abdullah Tuğbay, Sarı Şimşekler Taraftar Grubu Başkanı İsmail Aslan ve Şanlı Çarşı Eyyübiye Taraftar Grubu Başkanı Kerim Aktosun Katıldı.

Törende konuşan Başkan Fevzi Demirkol, Şanlıurfaspor'a şampiyonluk yolunda destek vermek amacıyla taraftarlara dağıtılmak üzere 800 forma bastırdıklarını söyledi.

63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek ise desteklerinden dolayı Başkan Demirkol'a teşekkür ettiklerini söyledi. Çiçek, "Haliliye Belediyesi her zaman Şanlıurfaspor'un yanında olmuştur. Hiç kimse demesin Haliliye Belediyesi yardım etmiyor. Örneği burada. Desteklerinden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Sarı Şimşekler Taraftar Grubu Başkanı İsmail Aslan ise, "Sayın Başkanım Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyorum. Şanlıurfaspor'a ne kadar katkısı olduğunun bilincindeyiz. Bugün de Şanlıurfaspor, Süper Lig'e yavaş yavaş ilerlerken taraftara yaptığı jest yaptı" diye konuştu.

Şanlıurfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Abdullah Tuğbay da, "Haliliye Belediye Başkanımız bizlere, taraftarlara dağıtmamız için forma verdi. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Aslında sayın başkanımız Şanlıurfaspor'un gizli kahramanıdır. Bazıları yardım yapıp reklamını yapar ama sayın başkanımız reklam peşinde değil" şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan Şanlı Çarşı Eyyübiye Taraftar Grubu Başkanı Kerim Aktosun, şampiyonluk yolunda Şanlıurfaspor'a destek veren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Haliliye Belediyesi'nden Taraftara Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement