"Halkın ve Esnafın Her Zaman Yanındayız" - Son Dakika
Güncel

"Halkın ve Esnafın Her Zaman Yanındayız"

"Halkın ve Esnafın Her Zaman Yanındayız"

Erken saatlerde vatandaşla buluşan Başkan Yusuf Uzun, çeşitli meslek gruplarını da tek tek ağırlamaya devam ediyor.

18.03.2014 10:26

Şafak Vakti yola koyulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilk olarak Kavaklı müteahhitleri ile Maya Restaurant'ta bir araya geldi. Daha sonra Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde vatandaşlarla buluşan Başkan Yusuf Uzun'a, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk de eşlik etti. Katıldığı toplantıda hizmetleri ve projeleri anlatan Uzun, "Bizim yaptığımız çalışmaları, birçok belediye örnek alıyor" dedi ve hizmetlerin devam etmesinin önemini vurguladı.

Milletvekili Metin Külünk de konuşmasında ülke gündemine değinerek, seçimlerin dünya için önemli olduğunu, milletin Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve ekibine 30 Mart'ta sahip çıkacağını belirtti. Tüm hizmetler için Başkan Uzun ve ekibine teşekkür de eden Milletvekili Külünk, "Beylikdüzü Belediye Başkanı'mız Yusuf Uzun'un 5 yıl daha sizlere hizmet etmesi için gerekeni yapacağınıza inanıyorum" dedi.

"İlçemize Değer Katacak Projelerin İçinde Olmaya Devam Edeceğiz"

Başkan Yusuf Uzun'un bir sonraki durağı, İhlas Marmara mitingi ile Erenkent ve Emirkan siteleri oldu. Beylikdüzü'nde yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Uzun, hizmet üretme noktasında sıkıntı yaşanmaması ve hizmetlerin hızlandırılması için destek istedi. Belediyenin çalışmaları karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Başkan Uzun'a başarı dileklerinde bulunarak, kendisine destek sözü verdi. Ardından Gürpınar esnafıyla, Gürpınar Spor Tesisleri'nde dayanışma ve dostluk yemeğinde bir araya gelen Başkan Uzun konuşmasında, "Her zaman için halkın ve esnafın yanındayız" dedi. Son olarak, Kars-Ardahan-Iğdır Derneği ve Nevşehirliler Gecesi'nde vatandaşlarla bir araya gele Uzun, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek,"İlçemizin yararına olabilecek bütün faaliyetlerde ve ilçemize değer katacak projelerde, belediye olarak her zaman destek olduk, olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Halkın ve Esnafın Her Zaman Yanındayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement