Maltepe Gülsuyu'nda Hasan Ferit Gedik'in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan olaylara ilişkin davanın duruşması öncesi adliyede geniş güvenlik önlemleri alındı.
Hasan Ferit Gedik'in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan olaylara ilişkin davaya Anadolu 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediliyor. Duruşma öncesi adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Adliye önü bariyerlerle kapatılırken, çok sayıda çevik kuvvet polisi TOMA'larla önlem aldı.
Dava kapsamında hazırlanan 311 sayfalık iddianamede "Kasten yaralama", "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve üye olma", "Nitelikli yağma", "Kasten öldürmeye teşebbüs", "Nitelikli yağma" gibi suçlardan 11 yıl ile 269 yıl arasında değişen hapis ve müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan 35 sanık bulunuyor. - İSTANBUL
Son Dakika › Güncel › Hasan Ferit Gedik Davası Öncesi Adliyede Geniş Güvenlik Önlemi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.