Hatay'da Fırtına ve Yükselen Dalgalar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay'da Fırtına ve Yükselen Dalgalar

Hatay\'da Fırtına ve Yükselen Dalgalar
15.03.2026 23:29

Samandağ'da etkili fırtına nedeniyle dalgalar sahil yoluna kadar ulaştı, işletmeler zarar gördü.

HATAY'ın Samandağ ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle yükselen dalgalar sahil yoluna kadar ulaştı. Sahilde yaşanan anlar güvenlik kamerasına yansırken, bazı işletmelerde maddi hasar meydana geldi.

İlçeye bağlı Kapısuyu Mahallesi Çevlik sahilinde şiddetli rüzgarla birlikte yükselen dalgalar kıyıdaki yola kadar ulaştı. Zaman zaman etkisini artıran fırtına nedeniyle sahil kesiminde zor anlar yaşandı. Denizin taşarak yola ulaştığı anlar çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde dalgaların kıyıya sert şekilde vurduğu ve deniz suyunun yola taştığı görüldü.

Fırtına nedeniyle sahil bandında bulunan bazı işletmelerde de maddi hasar oluştu. İşletmelerin ön kısımlarında bulunan masa ve ekipmanların zarar gördüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Fırtına ve Yükselen Dalgalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement