Gerçekleştirilen müsabakaya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof.Dr.Nazan Savaş, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven ve eşi, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Sait Günal, HBB kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım, HATSU İnsan Kaynakları Şube Müdürü Metin Savaş ve vatandaşlar katılım gösterdi.
ZORLU MÜCADELENİN YAŞANDIĞI MAÇTA GÜLEN TARAF HATAY OLDU
Maçın ilk çeyreğinde etkili oyun ortaya koyan İstanbul Üniversitesi, ilk çeyreği 11-12 önde tamamladı İkinci çeyreğe daha hızlı başlayan ve kıyasıya mücadele eden Hatay'ın Melekleri, rakibinin hatalarını değerlendirerek soyunma odasına 31-29 önde girdi.
Taraftarının desteğini de yanına alarak üçüncü periyotta daha güçlü savunma yapan Hatay'ın Melekleri, maçın üçüncü çeyreğini de 48-42 önde kapattı. Maçın son çeyreğinde hata yapmayan Hatay'ın Melekleri zorlu mücadeleyi 66-52 kazanarak Hataylılara muhteşem bir sevinç yaşattı.
Son Dakika › Güncel › Hatay'ın Melekleri'nden Üstün Başarı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.