Hayatın İçinde İZ TV HD! - Son Dakika
Güncel

Hayatın İçinde İZ TV HD!

Hayatın İçinde İZ TV HD!

15 Ağustos Pazartesi'den itibaren İZ TV HD hafta içi de Digiturk Kanal 318'de!

15.08.2011 21:20

Türkiye'nin ilk yerli belgesel kanalı İZ TV, HD yayınlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Sevdiğiniz belgeselleri yüksek görüntü kalitesiyle 15 Ağustos Pazartesi'den itibaren Digiturk Kanal 318'de hem hafta içi hem de hafta sonu İZ TV HD farkı ile izleyebilirsiniz…

Gerçek, doğal ve özgün yayın politikasıyla izleyicileri ekran karşısına kilitleyen Türkiye'nin ilk belgesel kanalı İZ TV, yeniliklerine devam ediyor. 16 Temmuz'dan itibaren hafta sonu özel kuşağıyla Digiturk kanal 318'de HD yayına başlayan İZ TV HD, 15 Ağustos Pazartesi itibariyle hafta içi de HD teknolojisiyle yayında olacak. Her Cumartesi 14.00 ile 18.30, her Pazar 18.30 ile 23.00 saatleri arasında Digiturk kanal 318'de HD yayın yapan İZ TV, 15 Ağustos'tan itibaren hafta içi her gün iki saat HD yayına başlıyor. İZ TV HD yayın saatleri eylül ayından itibaren artarak devam edecek.

Severek izlenilen yapımlar, İZ TV'nin HD atılımıyla izleyicileri bambaşka dünyalara taşıyacak. Ekrana gelecek olan programlar arasında; Hollandalı gezgin Wilco Van Herpen ile "Wilco'yla Yaşasın Yemek Yemek", diyar diyar dolaşarak gittiği her yerde sanatın izlerini bırakan Ressam Su Yücel ile "Su'yun Seferi", İZ TV'nin sevilen ekran yüzü Serkan Ercan'ın Türkçe'nin izini sürdüğü "Gidiş Geliş- Sadece Türkçe Merhaba Rumeli" ve tiyatro sanatçısı Hakan Gerçek ile "Karadeniz'in Hazinesi: Yeşil Küre" programları yer alıyor.

15 Ağustos'tan itibaren, Digiturk kanal 318'de HD olarak her gün ekrana gelecek olan İZ TV HD ile birbirinden renkli programları sakın kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayatın İçinde İZ TV HD! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement