Hekimhan Belediye Başkanı Karadağ Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Hekimhan Belediye Başkanı Karadağ Mazbatasını Aldı

Hekimhan Belediye Başkanı Karadağ Mazbatasını Aldı
09.04.2019 18:33

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde CHP'den belediye başkanı seçilen Turan Karadağ, mazbatasını aldı.

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde CHP'den belediye başkanı seçilen Turan Karadağ, mazbatasını aldı.

Hekimhan Cumhuriyet Başsavcılığına gelen Karadağ, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını teslim aldı.

Karadağ, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, bugünden itibaren mazbatasını alarak Hekimhan Belediye Başkanı olarak göreve başladığını söyledi.

Kendisine destek verenlere teşekkür eden Karadağ, "Bu saatten sonra konuşma olayı bitmiştir. İşimiz çok. Hekimhanlıların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlayacağız. Altı ayda bir hizmet planı oluşturacağız ve bunları sizlerle paylaşacağız." dedi.

Adliye önündeki törenin ardından Karadağ, CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları ve vatandaşlarla ilçe meydanındaki Atatürk Anıtı'nda saygı duruşunda bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hekimhan Belediye Başkanı Karadağ Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement