Helal Gıda ve İnsana Etkileri" Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Helal Gıda ve İnsana Etkileri" Konulu Konferans Düzenlendi

Helal Gıda ve İnsana Etkileri" Konulu Konferans Düzenlendi

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker’in katılımıyla "Helal Gıda ve İnsana Etkileri" konulu konferans düzenlendi.

30.10.2017 15:56

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker'in katılımıyla "Helal Gıda ve İnsana Etkileri" konulu konferans düzenlendi.

Rehberlik Araştırma Merkezi'nde düzenlenen konferansın açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı Talha Erdoğan, yönetime geldikleri 2014 yılında bu yana, ilk gün ki kararlılık, inanç ve heyecanla birçok güzel projeye ve programa imza attıklarını söyledi. İnançlı, şuurlu, bilinçli bir gençlik için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Erdoğan, "Şuna inanıyoruz ki dünya Türkiye'yi bekliyor, dünya Afyonkarahisar'ı bekliyor, dünya biz gençleri, bu gençliği bekliyor. Bu vesile ile programımızın düzenlenmesine vesile olan ve en büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a ve Kent Konseyi Başkanımız M. Emin Birliktir'e ve Kültür Sosyal İşler Müdürümüz Emel Sarlık'a teşekkür ediyorum" dedi.

Konferansa ilişkin yaklaşık bir saat süren bir sunum yapan Prof. Dr. Orhan Çeker ise helal gıda ile ilgili istatistiki bilgiler verdi. Günümüzde hangi tür gıdalara özellikle dikkat edilmesi gerektiğini anlatan Çeker, ayrıca dengeli beslenme yöntemleri ve hangi zamanlarla yemek yenilmesiyle ilgili önerilerde bulundu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Helal Gıda ve İnsana Etkileri' Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement