Hendek Belediye Başkanı'ndan İnegöl Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Hendek Belediye Başkanı'ndan İnegöl Belediyesine Ziyaret

Hendek Belediye Başkanı\'ndan İnegöl Belediyesine Ziyaret

Ali İnci ile Mehmet Cevher açılış sonrası İnegöl Belediyesini ziyaret ettiler.

13.11.2012 16:39

Bursa İnegöl'de İnegöl Adalet Sarayının açılışı dolayısıyla ilçeye gelen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile Sakarya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Cevher açılış sonrası İnegöl Belediyesini ziyaret ettiler.

İnegöl Kaymakamı Aziz İnci'nin amcasının oğlu olan ve Kaymakam Aziz İnci'nin de konuklara eşlik ettiği ziyarette, Hendek Belediye Başkanı İnegöl'e hayranlığını gizleyemedi.

İnegöl Kent Müzesini ziyaret ettiklerini ve müzenin İnegöl için gerçek bir değer olduğunu, İnegöl'e yakışır bir şekilde oluşturulduğunu ifade eden konuk Başkan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, İnegöl gelişmişliğiyle bizleri şaşırttı diyerek Başkan Aktaş'ı bu güzel ve anlamlı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Ziyarette konuşan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Türkiye'nin en önemli merkezlerinden biri olan İnegöl'ü ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, belediyecilik alanında da etkin hizmetlerini yürüttüğünü yakından bildiği Başkan Aktaş'ı da bu vesileyle ziyaret ettiğini ifade etti.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İnegöl'ün ekonomisiyle, ticaretiyle, sanayisiyle gelişmiş bir ilçe ve ciddi göç alan bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Sakarya'nın en hızlı büyüyen ilçeleri arasında yer alan Hendek'in başarılı Belediye Başkanı İnci'yi İnegöl'de görmekten çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Aktaş, en kısa sürede Hendek Belediye Başkanını mutlaka ziyaret edeceğini belirterek Başkan İnci ve Sakarya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Cevher'e fincan takımı hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hendek Belediye Başkanı'ndan İnegöl Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement