Her Kulvarda Örnek Hizmetler Yaptık - Son Dakika
Güncel

Her Kulvarda Örnek Hizmetler Yaptık

Her Kulvarda Örnek Hizmetler Yaptık

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin her karışında ve hayatın her alanında örnek alınacak hizmetler yaptıklarını söyledi

18.07.2013 11:52

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Erzurumlular Derneği, Köseköy 80 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi, Kars, Ardahan, Iğdır Dayanışma Derneği ve KASİAD heyetini ayrı ayrı kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli'nin her karışında ve hayatın her alanında örnek hizmetlere imza attıklarını söyledi.

GEBZE ERZURUMLULAR DERNEĞİ

Gebze Erzurumlular Derneği, Köseköy 80 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi, Kars, Ardahan, Iğdır Derneği ve KASİAD heyeti, Başkan Karaosmanoğlu'na ayrı ayrı konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Erzurumlular Derneği Başkanı Zeki Gündüz ile beraberindekileri, Gebze'deki hizmet binasında kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, Gebze'de hizmete girecek olan Sivil Toplum Merkezi'nin STK'lar için çok önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi.

KÖSEKÖY MİNİBÜSÇÜLER KOOP.

Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret eden Köseköy 80 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mahmut Aktaş ile yönetiminde yer alan şoför esnafı da her zaman kendisinin yanında olduklarını ifade etti. Köseköy 80 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi yönetimi, kooperatifler arasındaki birleşmeye her zaman sıcak baktıklarını da sözlerine ekledi. Ziyarette Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de hazır bulundu.

KARS, ARDAHAN, IĞDIR DERNEĞİ

Kars, Ardahan, Iğdır Dayanışma Derneği Başkanı Nejdet Karataş ile yönetim kurulu üyeleri de Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Kars Belediye Meclis Üyesi İsmet Yılmaz ile Derince Belediye Meclis Üyesi Hikmet Karadeniz'in de hazır bulunduğu ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kars ve Ardahan ile kardeş belediye olmasından duyulan memnuniyet ifade edildi. Dernek yöneticileri, kendileri için Kocaeli ile kardeş olmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.

KASİAD YÖNETİMİ

Kazakistan'a düzenlenen ziyarete katılan Kocaeli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği(KASİAD) Başkanı Baki Karaman ile dernek yöneticilerinin ziyaretinde bu ülkede yapılan ticari temaslar ele alındı. Başkan Karaosmanoğlu'nun Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) Başkanı olmasının kendileri için önemine değinen Karaman, ''Kazakistan'da Türk insanına bakış açısı çok güzel. TDBB'nin çok önemli destek ve yol göstericiliği vize rehberlik etti. Kazakistan'da çok önemli bağlantılar yaptık. KASİAD olarak TDBB ile böyle organizasyonların sayısını artırmak istiyoruz'' açıklamasını yaptı.

ÖRNEK VE MODEL HİZMETLER

Kocaeli'nde hayatın farklı alanlarında hizmet veren çok sayıda STK olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ''Büyükşehir Belediyesi olarak bizim de hizmet ağımız Kocaeli'nin en ücra köşelerine kadar ulaşıyor. Esnafıyla, iş adamıyla, sanayicisiyle, çalışanıyla, genciyle, yaşlısıyla, ev hanımıyla, öğrencisiyle, ilçesinden köyüne kadar Kocaeli'nin her karışında ve hayatın her alanında, örnek alınacak, model hizmetler yapıyoruz'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Her Kulvarda Örnek Hizmetler Yaptık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement