Heyelana aldırış etmeden yürüdü, kaya parçalarından son anda kurtuldu... O anlar kamerada - Son Dakika
Güncel

Heyelana aldırış etmeden yürüdü, kaya parçalarından son anda kurtuldu... O anlar kamerada

Artvin-Ardanuç karayolunda meydana gelen heyelan sonrası yol ulaşıma kapanırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan sonucu yol kapanırken, vatandaşlar araçlarını yol kenarına geçirerek olası bir faciayı önledi. Heyelan anı cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, görüntülerde kaya parçalarının yolunu kapatması ve bir vatandaşın heyelana aldırmadan yürüyerek ilerlerken kaya parçalarından son anda kurtulması yer aldı. Etkili olan yağışlar nedeniyle yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

07.02.2024 19:54  Güncelleme: 01:59

Heyelana aldırış etmeden yürüdü, kaya parçalarından son anda kurtuldu... O anlar kamerada

Artvin- Ardanuç karayolundaki heyelan anı cep telefonu kamerasına yansıdı

ARTVİN - Artvin-Ardanuç karayolunda meydana gelen heyelan sonrası yol ulaşıma kapanırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Artvin'de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelanlar hayatı olumsuz etkiliyor. Artvin-Ardanuç karayolu Soğanlı tüneli mevkinde meydana gelen heyelan sonrası yol ulaşıma kapandı. Kaya parçalarının geldiğini fark ederek araçlarını yol kenarına geçen vatandaşların dikkati olası faciayı önledi. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken, görüntülerde yamaçtan kopan kaya parçalarının karayolunu kapatması, vatandaşların son anda çarpmanın etkisiyle fırlayan taş parçalarından kaçması ve bir vatandaşın heyelana aldırmadan karayoludan yürüyerek ilerlerken kaya parçalarından son anda kurtulması yer aldı.

Etkili olan yağışlar nedeniyle yamaçtan kopan kaya parçalarının kapattığı Artvin-Ardanuç karayolu, ekiplerin çalışmasıyla kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Heyelana aldırış etmeden yürüdü, kaya parçalarından son anda kurtuldu... O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Heyelana aldırış etmeden yürüdü, kaya parçalarından son anda kurtuldu... O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement