Hisarcık'ta Avcı Eğitimi Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Hisarcık'ta Avcı Eğitimi Kursu Sona Erdi

Hisarcık\'ta Avcı Eğitimi Kursu Sona Erdi

Kütahya’nın Hisarcık İlçesi’nde Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğince açılan Avcı Eğitimi Kursu sona erdi.

02.01.2018 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık İlçesi'nde Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğince açılan Avcı Eğitimi Kursu sona erdi.

Atatürk İlkokulunda açılan Avcı Eğitimi Kursunda kursiyerlere Avukat Mehmet Yağcıklı, Veteriner Hekim Mehmet Emin Polat, Şehitler Ortaokulu Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Özdoğan ve Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Ali Köse tarafından ekoloji bilgisi ve çevrenin korunması, avcılığın tarihi felsefesi ve özü, av için gerekli bilgiler, avcılık ile ilgili mevzuat, av köpekleri ve avda kullanılan yırtıcılar ile sağlık bilgisi konularında bilgi verildi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sebiha Kaya, 16 kursiyere verilen kursun toplam 32 saat sürdüğünü söyledi. Kaya, açılan kurs sayesinde avcılığa meraklı olan vatandaşların bilinçlendirilmesinin amaçlandığını, bu yöntemle çevre ve av hayvanlarının da daha iyi korunacağını belirtti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hisarcık'ta Avcı Eğitimi Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement