Hollywood'un Işıltılı Dünyası D-Smart'ta Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Hollywood'un Işıltılı Dünyası D-Smart'ta Devam Ediyor

Hollywood\'un Işıltılı Dünyası D-Smart\'ta Devam Ediyor

Dünyanın en büyük sinema endüstrisinin nabzını tutan 'Hollywood Dosyası', 7. bölümüyle D-Smart ekranlarında

16.05.2013 15:49

HOLLYWOOD'UN IŞILTILI DÜNYASI DİDEM EROL'UN SUNUMUYLA D-SMART'TA DEVAM EDİYOR

. Los Angeles'ta kariyer basamaklarını tırmanan oyuncu ve yapımcılarla söyleşiler gerçekleştirilen program, kariyerlerini Hollywood'da sürdüren Türkler'e de mikrofon uzatıyor. 'Hollywood Dosyası' sinema gündemini takip eden sinemaseverlerle 18 Mayıs Cumartesi saat 13.10'da, D-Smart 5. kanal Smart SineGold HD'de izleyiciyle buluşacak. Programın tekrarı aynı kanalda 19 Mayıs Pazar günü saat 13.10'da yayınlanacak.

Türkiye'nin öncü dijital yayın platformlarından D-Smart, dünyanın en büyük sinema endüstrisinden son gelişmeleri, sunucu, oyuncu ve manken Didem Erol'un sunduğu "Hollywood Dosyası" ile seyircisine ulaştırıyor. Yapımcılığını Işıltan Alhan'ın yaptığı programın yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını Edip Aral üstleniyor. Post prodüksiyonda ise daha önce yaptığı başarılı programlarla bilinen ''Yıkanmak İstemeyen Çocuklar''ın imzasını görüyoruz.

Hollywood D-Smart'la evinizde!

Amerika'da vizyona giren filmler, Los Angeles ilk gösterimlerinden renkli görüntüler, yapımcı, yönetmen ve oyuncularla çok özel röportajlara yer veren "Hollywood Dosyası", izleyicilerine yine keyifli dakikalar geçirecek. Şöhret basamaklarını tırmanan Türklerin konuk olduğu 'Portreler' köşesi ve Amerika'nın en çok izlenen filmlerinden derlenen 'Top 5' listesi ile Hollywood'a sadece bir TV yakınlığında olacaksınız.

Hollywood Dosyası yine dopdolu!

Hollywood Dosyası, bu hafta iki 'ilk gösterim' heyecanını ekranlara taşıyor. Türkiye'de "Çılgın Doğumgünü" ismiyle vizyona giren "21 & Over"ın ilk gösteriminden renkli görüntüler, yönetmen ve başrol oyuncularıyla yapılan özel röportajlar Hollywood takipçilerini bekliyor. Programın ekrana taşıyacağı diğer ilk gösterim ise bu hafta Amerika'da vizyona giren "Peeples"ın. Programın takipçileri filmin Sunset Bulvarı'ndaki ilk gösteriminden renkli görüntüleri, başrol oyuncularıyla yapılan özel röportajlar eşliğinde izleyebilecek.

Programın Hollywood'daki Türkler ile söyleşilere yer verdiği "Portreler" köşesinin bu haftaki konuğu ise, Iron Man serisinin üçüncü filminde rol alan Serdar Burhan Kalsın.

Programın kapanışında Amerika Box Office'inden hazırlanan 'Top 5' listesi yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hollywood'un Işıltılı Dünyası D-Smart'ta Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement