Milli Eğitim Bakanlığınca çeşitli branşlarda ataması gerçekleştirilen, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı itibari ile İlçemizde görev yapacak olan öğretmenler yeni hizmet yerlerinde görevlerine başladılar.
Keşan, Enez ve İpsala İlçelerine yeni atanan öğretmenlerimiz 12-14 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Çevreye Uyum Seminerine başladılar.
Çevreye Uyum Semineri !2 Eylül 2013 Perşembe günü saat 13:00´da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel´in açılış konuşması ile başladı. Saat 13:30´da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı uzaktan eğitim yöntemiyle açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Seminer uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim yöntemleri ile 12-14 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Son Dakika › Güncel › Yeni Atanan Öğretmenler Uyum Seminerinde - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.