Yeni Atanan Öğretmenler Uyum Seminerinde - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yeni Atanan Öğretmenler Uyum Seminerinde

Yeni Atanan Öğretmenler Uyum Seminerinde
13.09.2013 17:50  Güncelleme: 11:33

Keşan'da yeni atanan 35 öğretmen uyum seminerine katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığınca çeşitli branşlarda ataması gerçekleştirilen, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı itibari ile İlçemizde görev yapacak olan öğretmenler yeni hizmet yerlerinde görevlerine başladılar.

Keşan, Enez ve İpsala İlçelerine yeni atanan öğretmenlerimiz 12-14 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Çevreye Uyum Seminerine başladılar.

Çevreye Uyum Semineri !2 Eylül 2013 Perşembe günü saat 13:00´da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel´in açılış konuşması ile başladı. Saat 13:30´da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı uzaktan eğitim yöntemiyle açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Seminer uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim yöntemleri ile 12-14 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Atanan Öğretmenler Uyum Seminerinde - Son Dakika


Advertisement