Hükümetten Ağrı'ya 42.900 Milyonluk Yatırım - Son Dakika
Güncel

Hükümetten Ağrı'ya 42.900 Milyonluk Yatırım

Hükümetten Ağrı\'ya 42.900 Milyonluk Yatırım

Ak Parti Ağrı Milletvekilleri Çelebi, Fatma Kotan ve Ağrı Valisi, Ağrı'ya yapılacak yatırımları görüşmek üzere Bakan Kılıç'ı ziyaret etti.

13.04.2013 09:14  Güncelleme: 09:24

Ziyarette Ağrı'da ki sporcu sayısının arttırılması ve Ağrı'nın yeni spor tesislerine kavuşturulması için projeler sunulurken, Spor Genel Müdürlüğü tarafından Ağrı'ya yaptırılacak olan tesisler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

2012 Yılı yatırımları içerisinde 3 Milyon TL'ye mal olacak olan Doğubayazıt Gençlik Merkezi ve Ağrı Merkez ilçede Fırat mahallesinde yapılan Sentetik yüzeyli çim sahanın tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

İnşaat sezonu ile birlikte Ağrı il ve ilçelerinde önemli spor tesislerinin Ağrı sporuna kazandırılacağını söyleyen Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi;" Sayın Valimiz Dr. Mehmet Tekinarslan ve Milletvekilimiz Fatma Kotan ile birlikte Spor Bakanımız Suat Kılıç'a yapmış olduğumuz ziyarette ilimize yapılacak olan tesisler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Valimizin tesisleşme ile ilgili ciddi bir hazırlığı vardı.Projelerimizi bakanımıza sunduk. Olumlu bir görüşme geçti. Bu yaz sezonunda Tutak ilçemizde Sentetik yüzeyli futbol sahası, aydınlatma ve tribünü, Patnos spor salonumuzun güçlendirmesi, Ağrı merkez ilçemizde 2000 kişi kapasiteli yeni bir spor salonu, gençlik merkezi ve 100 yatak kapasiteli sporcu kamp eğitim merkezi yapımına başlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hükümetten Ağrı'ya 42.900 Milyonluk Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement