Hüseyin Çağlayan?dan Sığınmacılar Konulu Defile - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Çağlayan?dan Sığınmacılar Konulu Defile

Hüseyin Çağlayan?dan Sığınmacılar Konulu Defile

Dha DIŞ HABER ? Hüseyin Çağlayan'dan sığınmacılar konulu defile Fransa'nın başkenti Paris'te Hüseyin Çağlayan, Paris Moda Haftası kapsamında Almanya ve sığınmacılar konulu bir defile düzenledi.

04.03.2016 17:34

Dha DIŞ HABER ? Hüseyin Çağlayan'dan sığınmacılar konulu defile

Fransa'nın başkenti Paris'te Hüseyin Çağlayan, Paris Moda Haftası kapsamında Almanya ve sığınmacılar konulu bir defile düzenledi.

Paris Palais des Beaux-Arts'da gerçekleşen defile klasik siyah pantolon, beyaz gömlek ve ceketlerin yer aldığı tasarımlar ile başladı. Gösteri boyunca, modeller, giderek seksi kıyafetler giydi. Çağlayan'ın kreasyonları arasında şık pantolon ve mantolar da yer aldı. Birçok elbise ipek ve parlak kumaşlardan yapılmıştı.

Tulumların yer aldığı defile de bir bölüm Sezen Aksu'nun söylediği 'Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım' şarkısı eşliğinde yapıldı.

Tasarımcısı Hüseyin Çağlayan, üzerinde teknik çizimler bulunan beyaz giysiler ile bir yol haritasını andıran Almanca kelimelerin ve numaraların yer aldığı elbiseleri ile Almanya'nın sığınmacılar için ulaşılmak istenen gelişmiş bir ülke olduğunu vurguladı.

Kıbrıs Türkü olan moda tasarımcısı Hüseyin Çağlayan, Lefkoşa'da doğdu. 1982'de ailesiyle birlikte İngiltere'ye göç eden Hüseyin Çağlayan da, göçmen bir ailenin çocuğu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hüseyin Çağlayan?dan Sığınmacılar Konulu Defile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement