Iğdır'daki izinsiz Nevruz kutlamasında çıkan olaylar sonrası polis baskını ile yakalanarak gözaltına alınan 25 kişiden 13'ü, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) yöneticisi 5 kişinin mahkemesi ise devam ediyor.
20 Mart'ta düzenlenen Nevruz kutlamasında polise taş attıkları iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 25 kişi, İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilmişti. Zanlılardan 13'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 5'i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Iğdır İl Başkanı Salih D., Başkan Yardımcısı İsa Y., Merkez İlçe Başkanı Behçet A. ve 3 parti yöneticisinin ise adliyedeki duruşmaları devam ediyor. - IĞDIR
Son Dakika › Güncel › Iğdır'da İzinsiz Nevruz Olaylarına Karışan 13 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.