Iğdır Milli Eğitim Müdürü Ateş Sbs Birincisini Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Ateş Sbs Birincisini Kabul Etti

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Ateş Sbs Birincisini Kabul Etti

Iğdır'da açıklanan SBS sınav sonuçları sonucunda ili birincisi olan Metehan Güzelkaya İl Milli Eğitim Müdürü Dincer Ateş tarafından kabul edildi.

21.08.2013 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Makamda gerçekleşen görüşmede SBS il birincisine hediye veren Dinçer Ateş ,Metehan Güzelkaya'yı kutlayarak tebrik etti.

Ateş yaptığı konuşmada, "Seni, aileni, okul idarecilerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Büyük bir başarı yakalamışsınız. Geçen yıl 500 tam puan alan Fatma isimli öğrenci vardı sende tek bir puanla yine birincisin. Sen bizim gururumuz oldun seni Iğdır'ın gururu ilan ediyorum İzmir Fen lisesi en güzel liselerden biridir Iğdır'ı en iyi şekilde temsil edeceksiniz. dersler her şey değildir bizim için asıl birincilik insanın kendi değerlerine milli manevi değerine kültürüne sahip çıkmasıdır. Bunu yapan öğrenciler başarılı olduğunda bunu yaptığında biz daha çok seviniyoruz. Bu özelliklerde sende var. Tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum Allah inşallah aynı rotada yürümeni sağlar. Gururumuz oldun"dedi.

Metehan Güzelkaya 'da "Öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Düzenli bir çalışma uzun süreli değil verimli çalışma önemli bende öğle çalıştım. "dedi.

Baba Ali Ekber Güzelkay'da ,"Oğlumun başarısında emeği olan Öğretmen ve idarecilere Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Oğluma da teşekkür ediyorum bu gururu bize yaşattığı için"şeklinde konuştu.

Ziya Gökalp Ortaokulu müdürü Mehti Yalçın'da Metehan her yönüyle örnek bir öğrencidir. Ahlaki durumuyla her şeyi ile kendisiyle gurur duyuyoruz başarılar diliyoruz."dedi

Törene Milli Eğitim Şube Müdür Abdulkerim Yalçın,Ziya Gökalp Ortaokulu Müdür yardımcısı Yunus Yolageldi, de katıldı.metehan Güzelkaya 492.568 puanla İzmir Fen Lisesine yerleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Iğdır Milli Eğitim Müdürü Ateş Sbs Birincisini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement