İhlas Vakfı'ndan Lider Öğretmenlik Zirvesi - Son Dakika
Güncel

İhlas Vakfı'ndan Lider Öğretmenlik Zirvesi

İhlas Vakfı\'ndan Lider Öğretmenlik Zirvesi

İhlas Vakfı Kariyer Akademisi ve Öğretmen Akademisi Vakfı işbirliğiyle İhlas Koleji'nde öğretmenlere "Lider öğretmenlik" kursları veriliyor.

02.09.2013 12:41

İhlas Vakfı Kariyer Akademisi ve Öğretmen Akademisi Vakfı işbirliğiyle İhlas Koleji'nde öğretmenlere "Lider öğretmenlik" kursları veriliyor. Eğitime katılan öğretmenler, projosyonel öğretmenlerle birlikte ders içeriklerinden öğrencilerin beslenmesine kadar eğitim görüyor.

İhlas Vakfı Kariyer Akademisi, Öğretmen Akademisi Vakfı ile birlikte "Lider öğretmenlik programı" adı altında öğretmenlere seminer düzenledi. Yenibosna'da ki İhlas Koleji'nde "Öğrenmenin sınırı yok" sloganıyla düzenlenen seminerde 100 ilkokul öğretmenlerine, ders içeriklerinden öğrencilerin beslenmesine ye kadar eğitim verildi.

Seminerleri yakından takip edebilmek için İhlas Koleji'ne gelen İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, öğretmenlere yönelik yapılan yatırımı en büyük yatırım olarak değerlendirdi. "Vakıf olarak insanların hayırlısı insanlara faydalı olandır" diyen Mehmet Okyay, İnsanlara faydalı olmak istediklerini belirterek, eğitimler hakkında bilgiler verdi. Okyay, "İhlas Vakfı, Türkiye genelindeki 31 öğrenci yurdumuzla ve yurt dışındaki onlarca öğrenci yurdumuzda yetişen öğrencilerimiz var. Bugünde burada mezuniyet durumuna gelmiş binlerce gencimiz meslek hayatında başarılı olabilmeleri için seminer düzenliyoruz. Bu yüzden de dünyanın önde gelen isimlerini buraya davet ediyoruz" dedi.

Seminerde eğitim gören öğretmenlerin çoğunlukla İhlas Koleji'nde öğretmen olarak çalıştıklarını söyleyen Okyay, "Çağımıza uygun, gelişen teknolojiye uygun bir çalışmaya girdik. İnşallah bunun öğretmenlerimiz, İhlas Vakfı için ve aynı zamanda müşterek çalışma yaptığımız Doğuş Grubu ile hayırlı bir çalışma olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

İşbirliğinin önümüzde ki aylarda da devam edeceklerini söyleyen Mehmet Okyay, uzun vadeli bir anlaşma olduğunu belirtti. Okyay, "Kariyer Zirvesi sponsarlarından olan grup, uzun vadeli öğretmenlerimizin yetişmesi için bir kontenjan tanıdı. Bizde bunun bir kısmını gerçekleştiriyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hamdi Koç ise, "Bir toplumda, bir ülkede eğer öğretmenler çok değerliyse ve eğitim kadrosu "öğrenmenin sınırı yok" başlığı altındaki toplanılıyorsa, ülkenin geleceği daha aydınlık olacaktır" dedi.

İhlas Eğitim Kurumları'nın kendi bünyemizde haftalık, aylık ve yıllık olarak çeşitli zamanlarda sürekli hizmet içi eğitim seminerlere devam ettiğini belirten Koç sözlerine şöyle tamamladı:

"Bugün burada İhlas Vakfı Kariyer Akademisi ev sahipliğiyle yapılmış olan bir eğitimi gerçekleştiriliyoruz. Bu bizim için bir şereftir. Çünkü öğretmene, öğrenciye yapılan bir hizmet var. Ayrıca bu hizmetin ve çalışmanın sadece İstanbul'a, ülkemize katkı sağlayacağını değil, bütün dünyadaki eğitim camiasının katkı sağlayacağı inancındayız. Emeği geçen bütün dostlarımıza, İhlas Vakfı Kariyer Akademisi yöneticilerine, buraya katılan eğitimci kardeşlerimize, öğretmenlerimize, meslektaşlarıma ve kendisini daha ileriye götürebilmek ve ülkemizin gençlerine faydalı olabilmek için bu yazın sıcağında istirahatlarını terk edip sabahtan akşama kadar eğitim alacak değerli meslektaşlarıma da şükranlarımı sunarım." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Vakfı'ndan Lider Öğretmenlik Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement