Ünlü Sunucu İkbal Gürpınar, AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sunucu İkbal Gürpınar, AK Parti'ye Katıldı

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar "Milletimize destek vermenin, boynumuzun borcu olduğunu düşünüyorum" diyerek AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı kadrosuna katıldı.

11.12.2014 16:51  Güncelleme: 16:59

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı kadrosuna katıldı. Gürpınar, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın rotasını çizdiği ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde yürüdüğümüz bu Yeni Türkiye yolunda vatanımıza, milletimize destek vermenin, boynumuzun borcu olduğunu düşünüyorum" dedi.

SUNUCULUK HAYATINA DEVAM EDİYOR

14 Aralık Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresinin hazırlıklarını sürdüren AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı, ekranların sevilen yüzü İkbal Gürpınar'ı da yönetim kadrosuna dahil etti. Çeşitli televizyon kanallarında programlar yapan İkbal Gürpınar, halen sunuculuk hayatına Kanal 7 televizyonunda yayınlanan programla devam ediyor.

"MİLLETİMİZE DESTEK VERMENİN BOYNUMUZUN BORCU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Şiir albümü ve roman tarzındaki kitap çalışmalarını da sürdüren İkbal Gürpınar, AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı tarafından yapılan teklifi kabul etme nedenini şu cümlelerle ifade etti:

"Yanlış ve vizyonsuz politikalar nedeniyle uzun yıllarını kaybetmiş olan Türkiye çok uzun zamandan bu yana ilk kez geleceğe yönelik kısa ve uzun vadeli hedefler koyup, vizyonlar çiziyor. Bunları yaparken de ne gibi zorluklar ve engellemelerle karşılaştığımız hepimizin malumu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın rotasını çizdiği ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde yürüdüğümüz bu Yeni Türkiye yolunda vatanımıza, milletimize destek vermenin, boynumuzun borcu olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllardan beri Sarıyer'de yaşayan biri olarak, Sayın İlçe Başkanımız Salih Bayraktar'ın yapmış olduğu teklifle, kendi ait olduğum yer olan Sarıyer'de böyle bir mücadeleye girme kararı aldık, Allah muvaffak eylesin".

Ünlü Sunucu İkbal Gürpınar, AK Parti\'ye Katıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ünlü Sunucu İkbal Gürpınar, AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • sedat: sende hırsızlar kervanına katıl bakalım ikbalhanım tornistanlar 107 18 Yanıtla
  • şehit: bu ikbalın cıktığı kanalları silerim artık kıcık oldum bu kadına artık halk icin ikbal bitmişitr 83 11 Yanıtla
  • Okuyucuyu: Helal ikbal hanım seni seviyodum şimdi bayılıyorum sana 24 62 Yanıtla
  • siyaset bili,mci: BU KADIN ZATEN AKP YE KATILMIŞTI GENEMİ KATIDI VAH VAH AÇ KALDI GALIBA RAnttan bende biraz pay alayım dedi herhalde yavuz bingöl geldi aklımada 41 8 Yanıtla
  • ALİ: Önce açıktı, saçıktı, sonra kapandı, sonra tv kanallarında program yaptı. İşini biliyor uyanık. Nerde para orda ikbal 34 14 Yanıtla
  • EgeLim (Almanya): Takdir ettim Ikbal Hanımı Helal olsun... 11 34 Yanıtla
  • neşeli: Ah be ikbal takla atan güvercin gibisin, CHP iktidara gelir ona dönersen bu millet hiççç şaşırmaz. kim iktidar yanındayım desene 33 12 Yanıtla
  • ilyas: ak parti bunlara ne veriyor acaba 28 13 Yanıtla
  • murat: bu kadın stvde çıkmıyormuydu cematin kanalından ah para ah sen nelere kadirsin 33 8 Yanıtla
  • murat: parası bitti sanırım bu kadının koyunlara bir kişi daha eklendi 23 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement