İki Kardeş Sokak Ortasında Vuruldu - Son Dakika
Güncel

İki Kardeş Sokak Ortasında Vuruldu

İki Kardeş Sokak Ortasında Vuruldu

Şanlıurfa'da, otomobilden tabancayla ateş açılması sonucu 2 kardeş yaralandı.

09.05.2012 13:20

Şanlıurfa'da, otomobilden tabancayla ateş açılması sonucu 2 kardeş yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı kardeşlerin sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken, polis kaçan saldırganların yakalanması için çevrede arama yaptı.

Olay; akşam saatlerinde Selçuklu Mahallesi 1328 Sokakta meydana geldi.

İddiaya göre, özel bir şirkette işçi olan 32 yaşındaki Mustafa Canpolat, iş çıkışı evine giderken, henüz plakası ve kimliği tespit edilemeyen bir otomobilden tabancayla açılan ateş sonucu ayağından vurularak yaralandı.

Bu sırada silah sesi üzerine evden dışarı çıkan 35 yaşındaki ağabey İbrahim Canpolat ise yerde yatan yaralının kardeşi olduğunu fark etmesi üzerine saldırganların peşine düştü. Ancak saldırganlar, tarafından açılan ateş sonucu İbrahim Canpolat'ta çene kısmından yaralandı.

Sokak ortasında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tabancayla vurularak yaralanan kardeşler için vatandaşlar, polis ve 112 acil servis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, kaçan saldırganların eşkalini belirlemek için çevrede inceleme yaparken, yaralı kardeşler ise ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Kardeş Sokak Ortasında Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement