İki Uluslararası Suçlu Türkiye'de Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İki Uluslararası Suçlu Türkiye'de Yakalandı

10.05.2025 09:39

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Rusya ve Gürcistan tarafından aranan iki suçlunun Türkiye'de yakalandığını duyurdu.

(ANKARA) – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Rusya'da Interpol kırmızı bültenle, Gürcistan'da yeşil bültenle aranan 2 şahsın Türkiye'de yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, uluslararası düzeyde aranan iki kişinin Türkiye'de yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, Rusya tarafından çıkarılan Interpol kırmızı bülteniyle "uluslararası terörizm" suçundan aranan L.R.'nin Hatay'da, Gürcistan tarafından çıkarılan yeşil bültenle "organize suç örgütü üyeliği" suçundan aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren "vor v zakone" adlı suç örgütünün üyesi olan B.P.'nin ise Antalya'da yakalandığını belirtti.

Yerlikaya, paylaşımında şunları kaydetti:

"Interpol-Europol Daire Başkanlığı ile Göç İdaresi Başkanlığı koordinesinde, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı ile Hatay ve Antalya İl Jandarma Komutanlıklarınca yapılan ortak çalışmalar sonucu operasyonlar düzenlendi. Operasyonları koordine eden Interpol-Europol Daire Başkanlığımız ile Göç İdaresi Başkanlığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Uluslararası güçlü iş birliğimizle, hiçbir suç ve suçlunun cezasız kalmaması için mücadelemize kararlılıkla devam ediyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İki Uluslararası Suçlu Türkiye'de Yakalandı - Son Dakika


Advertisement