İkinci El Cep Telefonu İçin Cinayet ve Meydan Kavgası - Son Dakika
Güncel

İkinci El Cep Telefonu İçin Cinayet ve Meydan Kavgası

İkinci El Cep Telefonu İçin Cinayet ve Meydan Kavgası

Gaziantep'te satın aldığı ikinci tel telefonu 'arızalı' diyerek iade etmek isteyen kişi ile satıcı arasında çıkan kavgada 20 yaşındaki telefon satıcısı Abdullah Gül yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı.

02.10.2011 12:40

Gaziantep'te satın aldığı ikinci tel telefonu 'arızalı' diyerek iade etmek isteyen kişi ile satıcı arasında çıkan kavgada 20 yaşındaki telefon satıcısı Abdullah Gül yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı. Kavgadan sonra ölen gencin yakınlarından hamile olan bir kadın fenalaşınca doğum hastanesine kaldırıldı.

Karagöz Caddesi'ndeki bulunan Söylemez Pasajı'nda ikinci el telefon satışı yapan Abdullah Gül'den 90 TL'ye bir telefon alan 26 yaşındaki Mehmet Üzüm telefonu arızalı olduğu iddiasıyla iade etmek istedi. Gül'ün telefonu verirken sağlam olduğu iddiası üzerine alıcı ve satıcı arasında tartışma çıktı. Çevredeki vatandaşlar tarafından ayrılarak olay yerinden uzaklaştırılan Mehmet Üzüm bir süre sonra yanına arkadaşı Ömer Yıldırım'ı da alarak yeniden pasaja geldi. Abdullah Gül'den telefonunu geri alarak parasını vermesini isteyen Mehmet Üzüm ve Yıldırım satıcının kabul etmemesi üzerine çıkan kavgaya Abdullah Gül'ün yakınları Şahin ve Bilal Habeş Gül de karıştı.

Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 5 kavgacı da çeşitli yerlerinden yaralandı. Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Abdullah Gül burada yaşamını yitirdi. Olayı duyarak hastaneye akın eden Gül'ün yakınları ölüm haberiyle sinir krizi geçirdi. Yaralıların tedavisi hastanede sürerken polis uzun süre hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Katil zanlıları polis tarafından gözetim altına alındı. DOĞUM SANCISI TUTTU

Kavgadan sonra ölen gencin cenazesi ve yaralıların bulunduğu Avukat Cengiz Gökçe Hastanesi'nin Acil servisine girmek isteyen kadınların oluşturduğu öfkeli kalabalığı polis güçlükle engelledi. Ölen telefon satıcısının yakınlarından hamile bir kadın ise yaşadığı büyük üzüntü sonrası doğum sancısı yaşamaya başladı. Yakınları tarafından acil servise alınan kadın, doğumun her an başlayabileceği anlaşılınca sonra ambülânsla Gaziantep 75.Yıl Kadın Doğum Hastanesi'ne kaldırıldı. Saatlerce hastane acil servisi önünden ayrılmayan öfkeli kalabalığı evlerine gitmeleri konusundan ikna eden Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Çavuş, çevik kuvvetten getirtilen bir otobüsle ölen gencin yakınlarını evlerine gönderdi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İkinci El Cep Telefonu İçin Cinayet ve Meydan Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement