İkv'nin Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu - Son Dakika
Güncel

İkv'nin Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu

İkv\'nin Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu

İktisadi Kalkınma Vakfı'nın (İKV) yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu oldu.

06.07.2015 14:56

İktisadi Kalkınma Vakfı'nın (İKV) yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu oldu.

İKV'nin bugün düzenlenen  Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan seçimlerde, İKV' nin yeni Yönetim Kurulu'na Ayhan Zeytinoğlu'nun yanı sıra, Prof.Dr. Haluk Kabaalioğlu, Işınsu Kestelli, Atilla Menevşe, Ahmet Sayar, Yavuz Canevi, Zeynel Abidin Erdem, İlhan Koyunseven, Zeynep Bodur Okyay, Sedat Zincirkıran, Ali Sami Aydın, Sami Yılmaz, İlhan Soylu, Şükrü Alkan, Cenk Yöney, Simone Kaslowski ve İsmail Gülle seçildi.

Halen Yem Tarım ve Endüstriyel Ürünler A.Ş.'de Genel Müdür olarak çalışan Zeytinoğlu, aynı zamanda Arkas, ve Zeytinoğlu Grubunun ortaklığı olan Autoport Liman İşletmesinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Zeytinoğlu Denizcilik Genel Koordinatörlüğü görevlerini yürütüyor.

Kocaeli Sanayi Odası'nın 1989 yılındaki kuruluşunda görev alan Zeytinoğlu, kuruluşundan bugüne kadar adı geçen kuruluşta Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı ve 1995 yılında Başkan Vekili seçildi. Ocak 2009'da yapılan Oda organ seçimlerinde Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Zeytinoğlu, Mayıs 2013 'te yapılan Oda Organ seçimleriyle bir kez daha seçilerek Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam ediyor.

Aynı zamanda DEİK Türk - Avusturalya İş Konseyi Başkanı ve DEİK Türk- Yeni Zelanda iş Konseyi Başkan Yardımcısı olan Zeytinoğlu'nun TOBB'da Genel Kurul Delegeliği de bulunuyor. Yanısıra Türk-Amerikan Ticaret ve Sanayi Odası (TACCI) Yönetim Kurulu Üyeliği ve ICC/ WCF Dünya Odalar Federasyonu Genel Konsey Üyeliği olan Zeytinoğlu,  B-20 kapsamında Türkiye Yolsuzlukla Mücadele Çalışma Grubu Başkanlığını da üstleniyor.

(Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İkv'nin Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement